Bucurie și șampanie la sediul USR Cluj după anunțarea rezultatelor exit poll - VIDEO

Atmosferă de sărbătoare cu șampanie și urale la sediul USR Cluj, după ce au fost anunțate primele rezultate ale exit poll-ului: 23,9%, foarte aproape de PSD (25,8) și PNL (25,8%). Au fost prezenți deputatul Emanuel Ungureanu, senatorul Mihai Goțiu, președintele USR Cluj Cătălin Sălăgean și alți membri de partid. Sala de conferințe a partidului s-a dovedit neîncăpătoare pentru USR-iștii clujeni care au sărbătorit acest moment important pentru partid.

Membrii USR Cluj consideră că acest rezultat este o adevărată victorie pentru uniune, este un semn al schimbării clasei politice și un rezultat al muncii pe care a depus-o partidul în ultimii ani.

Deputatul Emanuel Ungureanu a fost foarte tranșant și a considerat că a venit valul peste hoți, peste mincinoși, peste cei care au călcat justiția în doi ani și jumătate. De asemenea, potrivit lui Ungureanu, scorul obținut astăzi de USR îi obligă să fie acea forță politică care să schimbe cu adevărat conceptul de funcție în cel de slujire a unei comunități.

Adauga comentariu