Bucurie mare! Doamnei Dancila i se sugereaza o solutie si mai cretina pentru resuscitarea PSD la Cluj - Gabita Ciot. Si-o asuma (muahaha) Orlando! Este bine: numai asa va ajunge PSD la 1 la suta in Cluj!

Sunt multe glume bune pe net in vara asta, dar cele mai bune glume vin, totusi, dinspre PSD: Fifor vrea uniforme pentru toti politistii, cand, in realitate, sunt angajati care asteapta 2 luni dupa haine, Paul Stanescu sustine ca nu cunoaste niciun interlop, iar nesimtitul de Cuc vorbeste abia acum de "stufarisul" de papagali sinecuristi din companiile subordonate ministerului, ca si cum ar fi venit ieri pe functie, nu pentru ca l-a impins mereu baronul Sosetuta, zis si Arsenie Gologan.

Dar cea mai buna gluma cu informatii adevarate vine din cercul mic al PSD, in care doamnei Dancila i s-a prezentat o noua varianta de improspatare a organizatiei de la Cluj, aia unde scorul local devine ciclu de ciclu electoral tot mai mic (suntem la 7 la suta).

Daca pana acum cateva saptamani, varianta Cristi Matei, primarul din Turda, era cea agreeata, s-a schimbat modificarea. Orlando o vrea si GARANTEAZA pentru mai vechea sa (hmhm, sunet de tuse) colaboratoare, Gabriela Ciot, doamna care doarme de mai bine de un an intr-un post groaznic de caldut de secretar de stat la MAE unde o freaca profesionist cu "semestrul european" si pozutze pe Facebook din fata Ministerului, sa vada si fraierii din Cluj ce mare s-a ajuns.

Doamna Dancila e prea ocupata cu trebile tarii si se gandeste ca, no, poate o sti Orli ce vorbeste. Nu stie. Orli e pus numai pe pizdetz, nu sariti!, e o expresie ruseasca de tip slang care oglindeste o situatie cu sorti naspa de izbanda sau care s-a terminat rau!

Nu exista stersatura politica mai penibila ca doamna Ciot, poate doar domnul Oros sa fie mai insipid ca ea. Doamna Ciot e mai stearsa ca o radiera, e mai inexistenta politic decat paznicul de la Kaufland Manastur, are notorietatea unui stalp de Electrica. 

Sinecurista grea, duhnind puturos a arivism politic, caci a fost "conseliera" la o gramada de ministere, fiindca nu e in stare de altceva decat de urcat pe proptele politice.

Puneti-o, doamna Dancila, desi va spunem ca inca nu s-a inventat MINUSUL la vot in procesul electoral. E insa foarte probabil ca doamna Ciot sa atinga la carma PSD Cluj minunatul zero barat sau "nulo lofos" (un consilier maghiar va poate explica notiunea).

Este relevanta ultima fraza din descrierea carierei doamnei Ciot de pe site-ul MAE:

"Din anul 2004 s-a alăturat eforturilor social-democraților de modernizare și dezvoltare a României, în vederea aderării și integrării acesteia în Uniunea Europeană și NATO".

Cand se imbata pesedistii vechi din partid, mereu povestesc cat de bine s-a alaturat ea mereu...

PS: In imaginea de mai jos, doi pesedisti clujeni care au facut istorie in partid si la Cluj: domnul din stanga a avut primul job pe carte de munca la 30 si ceva de ani cand a fost trimis in parlament, doamna din dreapta e prima pesedista din istoria Clujului care a reusit sa devina, avand functia de secretar de stat la MAE, mai anonima ca un cameleon beat.

Adauga comentariu