BT vine in ajutorul clientilor Volksbank Romania cu credite in franci elvetieni

Banca Transilvania a dat startul astazi ofertei pentru clientii Volksbank Romania cu imprumuturi in franci elvetieni, care consta in returnari de comisioane si reduceri. Aproximativ 18.300 de persoane pot beneficia de aceasta oferta. Initiativa BT, in calitate de actionar al Volksbank Romania, este motivata de dorinta de a construi o relatie corecta si pe termen lung cu toti clientii.

Oferta este valabila in perioada 4 mai - 31 iulie, in peste 100 dintre sediile VBRO din tara, iar lista cu acestea poate fi consultata pe siteul Volksbank Romania. Programul unitatilor, in vederea conversiei, este urmatorul: luni, miercuri, vineri, de la ora 9:00 la 17:00, iar marti si joi acesta este prelungit, de la 9:00 la 19:00.

Incepand de astazi, 4 mai, clientii Volksbank Romania vor fi contactati telefonic si invitati la o intalnire, la unul dintre sediile VBRO ales de acestia; vor avea prioritate clientii care, in ciuda greutatilor generate de cresterea cursului CHF din ultimii ani, au ramas buni platnici.

La intalnirea de la Volksbank Romania cu echipa mixta BT – VBRO sunt prezentate detaliile ofertei: totalul reducerilor; noul sold al creditului ca urmare a aplicarii reducerilor; noua suma lunara de plata; etapele care trebuie urmate pentru ca un client al Volksbank Romania sa devina client al Bancii Transilvania.

Clientii au la dispozitie o perioada de minim 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei, programarea pentru semnarea efectiva a documentelor se face dupa acceptarea ofertei.

Detaliile ofertei pentru clientii cu credite in franci elvetieni la VBRO

Returnarea sumelor deja platite de clientii cu credite in CHF, in contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului in sold;

Reducere de 22,5% pentru cei care accepta conversia creditelor din CHF, aplicabila la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuarii cu comisionul de risc/administrare platit efectiv si nerecuperat de clienti pana la data conversiei. Astfel, valoarea efectiva a reducerii totale difera in functie de situatia fiecarui client in parte, tinandu-se cont de soldul creditului, de sumele de plata scadente la care se face conversia, de eventuale restante si penalitati sau de situatiile particulare in care comisionul de risc/administrare a fost deja recuperat de la Volksbank Romania de catre clienti;
conversia se va realiza la cursul BNR din data semnarii documentatiei, in fata notarului public.

Banca Transilvania si Volksbank Romania reamintesc faptul ca pana in data de 17 mai 2015 clientii cu credite in CHF beneficiaza, pentru plata ratelor curente, de un curs inghetat la nivelul sfarsitului anului 2014.

Oferta pentru clientii cu credite in lei si euro

Incepand cu data de 8 aprilie 2015, pentru clientii Volkbank Romania nu se mai calculeaza si nici nu se percepe comision de risc/administrare. In plus, dupa finalizarea perioadei de valabilitate a ofertei de conversie a creditelor in CHF, dar pana la sfarsitul anului 2015, va fi returnat comisionul de risc achitat si nerecuperat de clientii cu credite denominate in alte monede decat CHF din portofoliul existent al Volksbank, prin diminuarea corespunzatoare a soldului creditelor. Decizia Bancii Transilvania are efect pozitiv asupra a aproximativ 15.000 de clienti.

Au fost puse la dispozitia clientilor Volksbank Romania 5 canale de comunicare pentru detalii privind oferta:

Telefonic - numar dedicat, 0800.800.881, apelabil gratuit, din orice retea nationala

Reteaua VBRO - cu personal dedicat colaborarii cu clientii VBRO cu credite in CHF

Online - atat pe siteul dedicat OfertaCHF.Volksbank.ro, unde pot fi consultate detaliile ofertei  si se poate fixa o intalnire, cat si
pe site-urile celor doua banci

e-mail - btvolksbank@btrl.ro

Prin social media Banca Transilvania si Volksbank Romania

Lansarea acestor oferte este o prioritate pentru Banca Transilvania, in calitate de actionar majoritar al Volksbank Romania.

 

Adauga comentariu