BREAKING NEWS Hoațele teroriste s-au întors și au bătut o fată lângă Sora. Vai de capul lui de oraș

Bravo, Emil Boc! Pentru cei ce nu țin minte, în urmă cu o lună inegalabilul primar se lăuda ca a rezolvat definitiv problema hoațelor minore de etnie rromă din Cluj-Napoca.

„Am prezentat problema celor de la Poliția Locală, cazul a fost rezolvat. Au fost trimise înapoi în Turda”, s-a lăudat Boc. Drept dovadă că habar n-are despre ce vorbește, ca de obicei. 

Hoațele din Turda sunt de fapt din Cluj și le știe tot orașul. Astăzi, au făcut o nouă victimă: o fată minoră la rândul ei. Conform martorilor, cele trei teroriste au sărit în haită pe victimă, în tentativa de a o jefui și i-au rupt hainele de pe ea. Au fost oprite de un paznic de la Sora, care le-a alungat.

Le cunosc deja. Au un frate periculos, a scos cuțitul ieri la mine, abia ce o ieșit din temniță. Fata aia blondă e cea mai periculoasă. Ei știu că nu au ce să pățească. Dacă le dau o palmă iau amendă 200 de lei, unde e dreptatea în orașul ăsta?”, s-a plâns omul de ordine. A fost chemată Poliția, iar fata lovită era în stare de șoc și nu putea să ofere declarații.

Printre altele, am aflat că un magazin de pe strada Regele Ferdinand a fost, la rândul său, victima hoațelor. „Au intrat în magazin și au răsturnat casa de marcat. Vin mereu la furat, zilnic!”, ne-au relatat oamenii din zonă. 

 

Adauga comentariu