BREAKING NEWS Emil Boc a fost răpit de extratereștri. Am găsit dovada VIDEO într-un documentar din 1997

Semnele au fost mereu acolo, doar că le-am ignorat toți. Obsesie pentru dezvoltarea tehnologiei și pentru mijloacele de transport ale viitorului.

Încredere oarbă în domeniul de IT si susținerea necondiționată a acestuia. Un discurs care nu tolerează poluarea. Același discurs, cuvânt cu cuvânt, repetat la nesfărșit săptămâni la rând la diferite microfoane prietenoase. 

Cine a mai văzut politician care să vorbească atât de mult despre salvarea planetei, despre inteligență artificială și mașini cu hidrogen? Din fericire, am pus piesele de puzzle la locul lor și concluzia, oricât de șocantă ar părea, poate fi doar una: Emil Boc a fost răpit de o civilizație extraterestră. Mai grav de atât, a fost înlocuit cu un prototip de cyborg controlat intern de un marțian. Spunem prototip, pentru că e evident că au uitat să-i facă update la soft. Şi de aceea, acest Emil Boc rulează, de 14 ani, aceeaşi placă stricată a promisiunilor neonorate.

Puteți urmări cum funcționează un astfel de robot în clipul următor, decupat din documentarul științific Men In Black (1997):


Nu cunoaștem momentan întreaga agendă a civilizației extrem de avansate care se joacă cu omenirea, asemenea unui păpușar, însă nu putem decât să sperăm că sunt bine intenționați. 

 

Adauga comentariu