BREAKING NEWS Cristian Sabou a fost DENUNȚAT de către fosta SOȚIE. Criminalul din Anglia, PREDAT autorităților de către mama copiilor săi

Răstunare spectaculoasă de situație în cazul criminalului din Anglia, Cristian Sabou. După ani de zile în care autoritățile nu au fost în stare să dea de el, cea care a trimis pontul poliției britanice e fosta soție a lui Sabou. Mama celor doi copii minori ai bărbatului. Se pare că femeia ar fi recurs la acest gest din răzbunare.

Mai mult, Cristian Sabou vrea să își execute pedeapsa, în momentul în care va fi condamnat la închisoare, în România. Bărbatul are doi copii minori aici și vrea să fie mai aproape de ei pe durata în care va rămâne după gratii. 

„Am luat la cunoștință mandatul UE de arestare. Am primit o copie a acestui mandat și declar că înțeleg să consimt predarea mea către autoritățile judiciare din Anglia, pentru fapte ce constituie prezentul dosar. Nu sunt de acord ca predarea mea să se facă. Doresc să execut pedeapsa în România, în situația în care vor fi condamnat”, a declarat Sabou.

 

 

Adauga comentariu