Breaking: e-mail pentru cei nervoși. Ești supărat pe viață? Scrie-i lui Boc și descarcă-te

Dacă neajunsurile din oraș te scot din sărite, nu ține în tine problemele pe care le ai: în premieră, te poți reseta psihic după ce îți verși amarul în poșta electronică a primarului Emil Boc.

Da, chiar dacă pare a fi o glumă proastă, vestea este cât se poate de adevărată.

După ce alte ”instrumente” de acest gen s-au dovedit a fi cât se poate de inutile, precum proiectul ”domnuleprimar.ro” sau aplicația ”My Cluj”, dezvoltate de ”specialiști” și rămase neconsultate în negura vremurilor, edilul clujean a decis că a sosit timpul pentru a se implica personal.

"Am umblat mult prin oraș și m-am lovit de această sintagmă: "lucruri care enervează". Am decis să fac o adresă de e-mail - lucruricaremaenerveaza@yahoo.com - unde clujenii pot scrie tot ce îi enervează, chestii mai mărunte.

Sesizările de pe aplicaţia My Cluj merg direct către funcţionarii publici, pe această adresă de e-mail, mesajele ajung direct la primar. Promit să prezint lunar un raport cu ce sesizări am primit şi ce am rezolvat. Vreau să nu ne enervăm pe nimic când mergem prin oraş", a declarat Emil Boc, în cadrul unei emisiuni radio. 

(Din păcate, după atâtea ”plimbări” prin oraș, Emil Boc nu a fost în stare să observe personal problemele din municipiu. Din păcate, după mersul la pas, primarul nu s-a decis să ia măsuri concrete, ci să mai creeze o chestie năstrușnică: o adresă de mail pentru nervoși. Din păcate, problemele vor fi rezolvate în mod virtual).

Terapia BoC

Prin urmare, de acum încolo, clujenii vor avea o nouă metodă de terapie.

Aceștia îi vor putea scrie direct lui Emil Boc. 

Altu-i însă baiul: și până acum, cetățenii de bună credință înroșeau aplicațiile lansate de edilul clujean. Doar că rămâneau cu ochii în soare.

Primarul municipiului Cluj-Napoca s-a hotărât, în sfârșit, să ia hățurile în propriile mâini: desigur, problemele vor curge cu duiumul.

Se vor aduna constant, până ce poșta electronică cea nouă se va bloca definitiv. 

Dar – și aici trebuie să recunoaștem mișcarea abilă întreprinsă de primar – aceștia își vor vărsa tot năduful și îi vor spune verde-n ochi, cum s-ar zice, tot ce cred ei despre Clujul cel Nou, care se tot construiește de vreo 12 ani. 

Noua metodă de terapie, propusă de Emil Boc, poate fi chiar mai eficientă decât Noua Medicină Germană sau alte găselnițe de acest tip.

Un singur aspect i-a scăpat edilului: o adresă de e-mail ceva mai șugubeață, i-ar fi lecuit definitiv pe cei nervoși și nemulțumiți.

Ceva mai simplu. O adresă prin care toți cei nerecunoscători să se descarce, precum:

tragemădepoale@yahoo.com
emilbocnumaipot@yahoo.com
vaidemetroultău@yahoo.com
mocănitaemilboc@yahoo.com
aviaragripaemilboc2009@yahoo.com

P.S.: dacă luăm în considerare numărul clujenilor care trudesc prin multinaționale ori al specialiștilor IT, la ce skill-uri au de a trimite mailuri, adresa terapeutică a edilului clujean nu va rezista prea mult.

 

 

sursa foto: protv.ro

Adauga comentariu