Bravo, Mircea Bravo!

O filmare realizata de comediantul Mircea Bravo a strans zeci de mii de aprecieri pe Facebook. In plin centrul orasului, acesta i-a intampinat cu un carucior pe soferii care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

 “Oare va pot ajuta? Aveti nevoie?”, s-a adresat acesta soferilor fara bun simt, in timp ce arata spre scaunul destinat persoanelor cu dizabilitati.
Reactiile au fost variate: “Daca vine masina, plec!”, a spus un sofer de la volanul unei masini 4X4.
Unii dintre cei fimati au plecat, dupa ce au fost trasi de maneca. Altii, insa, nici nu s-au sinchisit sa ia in considerare ca incalca nu numai legile rutiere, ci in primul rand cele de bun simt.

“Esti responsabil cu asta?”, l-a intrebat o femeie pe Mircea Bravo. “Nu o sa ma mut!”, spune aceasta, in prezenta fiicei sale. 
Astfel de initiative sunt binevenite. Jos Palaria, Mircea Bravo!

Comentarii

Mihai

26.02.2016 16:29

Foarte tare! Il invit sa mearga la Polus acolo gasesti sute de handicapati parcati pe primele randuri! Nici macar politia nu le face nimic.

'Fogarasi Irma

26.02.2016 17:21

Bravo, Mircea Bravo! Mai multi de s-ar găsi ca dumneavoastră, aţi reuşi multe lucruri bune. Eu îl atenţionez pe cel care îl văd, că aruncă pe stradă ceva, fie chiar şi un rest de ţigară...

Adauga comentariu