Bravo, Cătălin Suciu. Jos pălăria pentru cum ai tratat jurnalistic subiectul "Copilul care nu apare niciodată în informările ISU"

Sunt extrem de rare momentele în care mai citesc prin presa clujeană materiale jurnalistice de excepţie. La Ziar de Cluj să citiți, ştim şi am demonstrat că noi chiar săpăm în carnea vie a subiectului  (pe social "Cazul Luca" este unul şcoală; în anchete: Pomohaci, Lucan; în administraţie: CMID, staţia de levigare, Urbanismul Sălbaric din Cluj; avem cu ce ne lăuda). Cu atât mai mult apreciez, la adevărata sa valoare, materialul, cu adevărat jurnalistic publicat ieri pe site-ul de ştiri actualdecluj.ro, sub semnătura lui Cătălin Suciu.

Aşa se urmăreşte un subiect, dincolo de informarea seacă a autorităţilor. Bravo! Jos pălăria!

Un sfat pentru toţi cei cam scoşi pe bandă rulantă de pe băncile aşa-zisei "şcolide jurna" a UBB Cluj-Napoca: să nu mai neglijăm informații cu potențial de reportaj și mare încărcătură socială. Învăţaţi să citiţi în spatele informărilor seci ale poliției şi alte organe care emit comunicate și să vedeţi subiectele. Ştiu că că se poate, materialul pe care vi-l recomand să-l citiţi în link-ul de mai la vale este de manual.

CITIŢI: Copilul care nu apare niciodată în informările ISU

 

Fotocredit: actualdecluj.ro

Adauga comentariu