AS BOUTIQUE - DRESURI MEDICINALE ȘI LENJERIE DIN FIBRĂ DE FAG

Lenjerie de corp din micromodal, țesătura obținută din fibra de fag, o găsiți la AS Boutique Central, alături de halate, pijamale elegante pentru femei și bărbați, dar și o gamă largă de dresuri medicinale, sau elegante.

 

 

Reporter: Suntem la etajul al doilea al magazinului Central, la AS Boutique și astăzi vom afla cum putem alege o lenjerie intimă de calitate, o lenjerie modelatoare, dacă este cazul, aflăm cum alegem o ținută de interior și acum ne referim atât la costumele de sport, cât și la halatele și pijamalele cu care stăm confortabil prin casă. Există atât de multe tipuri de lenjerii dintre care putem alege: din bumbac, microfibră, dantela, lenjerie sport, spuneți-ne care sunt cele mai cerute piese aici, la dumneavoastră?

Sorin Popa, reprezentant magazine AS BOUTIQUE: Încercăm să asigurăm o gamă cât mai largă de produse de lenjerie. Noi vindem mai degrabă piese de imbrăcăminte care nu se văd, sau aparent, ar spune unii că nu contează. Clienții noștri au învățat deja, contează foarte mult, în sensul că suntem specializați și suntem un centru unde clienții noștri pot să cumpere tot ceea ce au nevoie. Spuneam că sunt piese care nu se văd, dar sunt unele care se văd, vorbim de dresuri, de lenjerii modelatoare, care ajută pentru ținutele de gală.

Reporter: Poate că această lenjerie nu se vede, dar efectele ei de fapt sunt vizibile. O lenjerie de calitate dă o altă ținută rochiei sau vestimentației exterioare.

Sorin Popa, reprezentant magazine AS BOUTIQUE: O lenjerie de calitate contează foarte mult pentru ținută, dar contează foarte mult și pentru sănătatea noastră, dat fiind că intră în contact cu cel mai mare organ al corpului omenesc. Și atunci sunt unii care aleg lenjeria astfel încât să ne păstrăm sănătatea iar aceștia merg înspre bumbac, microfibră, micromodal, care este tot o fibră naturală. Sunt și doamne care îmbină utilul cu plăcutul, adică acea lenjerie modelatoare. Mergem într-adevăr și înspre ținute elegante, chiar dacă ne referim la lenjerie. Lucrăm cu branduri cunoscute și pot numi Naturana, dar încercăm să găsim și furnizori locali.

Reporter: În ce măsură mai există producătorii români de lenjerie de corp?

Sorin Popa, reprezentant magazine AS BOUTIQUE: Noi preferăm să lucrăm cu furnizorii români și lucrăm preponderent cu ei, lucrăm chiar și cu cei locali, dacă se poate. Pot numi producătorii Mr.Big și Uniconf, dacă vorbim despre lenjerie intimă.

Reporter: În ceea ce privește țesăturile din care sunt confecționate lenjeriile, ați pomenit microfibra, care este foarte apreciată și aproape invizibilă pe sub haine, dar ați pomenit si de un material nou, micromodalul. Prin ce este el diferit de microfibră și de bumbac.

Sorin Popa, reprezentant magazine AS BOUTIQUE: Este și mai prietenos cu pielea noastră, cu corpul nostru. Față de bumbac, oferă în plus o absorbție de două ori mărită a transpirației. Modalul este tot o fibră naturală, el se extrage din fibra de fag și mai nou producătorii au dus la nivel de artă micromodalul, care intr-adevăr, permite obținerea unei lenjerii și mai fine. Aș pomeni și o altă categorie de produse, care este bine reprezentată în magazinul nostru, vorbesc despre pijamale și ținute de noapte, începând de la ținutele sexy, elegante, pentru anumite ocazii, de exemplu concediile cu prietenii, să putem iși pe holul hotelului într-o pijama drăguță.

Interviul integral, în materialul video.

Adauga comentariu