“Boşilor” Dejului li se pare că au dezlegare de la Ordonanţele militare. În atenţia prefectului Clujului, Mircea Abrudean: CEREM ANCHETĂ! Legea nu se aplică numai “populimii”

Scriam aseară că “un cititor al Ziar de Cluj, dezamăgit de modul în care sunt sancționați doar cetățenii pentru nerespectarea ordonanțelor militare, nu și cei care aplică amenzi, atunci când nu respectă legea, ne-a trimis o captură foto cu un pește mare din Poliția Dej, surprins alături de alți cinci amici, într-o ieșire în natură în care grupul de bărbați nu respectă dispozițiile ordonanțelor militare în vigoare. Poza a fost postată pe Facebook în data de 13 aprilie, adică în plină stare de urgență. (...) Printre persoane se află șeful Poliției Dej Alin Campean (al treilea din stânga cum vă uitaţi la fotografie) cu prieteni (sigur nu rude). Acesta stă relaxat la poză într-un grup de minim 5 persoane și respectă distanțarea socială, bineînțeles la un pahar de vorbă, într-un peisaj pe care nu mulți l-au mai văzut de când cu restricțiile impuse”.

Azi, un alt cititor ne scrie: “primul din stânga este şeful Căpităniei Portului Dej, tovarăşul Federiga”. (de fapt fostul şef, că acuma e în CA-ul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca - îmi cer scuze cititorilor, că am uitat acest aspect).

Deci “boşii” Dejului profitând de dezlegarea la peşte de Florii, şi-au tras şi o dezlegare de la LEGE să-l sărbătorească la aer de grătărel pe unul dintre amicii lor. Suntem curioşi cine sunt ceilalţi indivizi care se urinează pe LEGE alături de bossuleţul de poliţişti Alin Câmpean (prima foto de mai la vale) şi bossuleţul de bărcuţe, Viorel Federiga (a doua foto de mai la vale)?! Şi, cu ce se ocupă individul “Roni Roni” (nouă ni s-a spus că e un mic aducător de maşini din “Jermănica”) a cărui zi de naştere s-a sărbătorit în cadru ILEGAL în 13 aprilie, anul curent, încălcându-se prevederile Ordonanţelor militare?

Aşteptăm răspuns public la aceste întrebări: cu ce se ocupă numitul "Roni Roni"  (foto jos)? De ce se afişează public doi funcţionari publici din Dej - dintre care unul este însuşi şeful Poliţiei Dej şi în condiţiile în care ni se şopteşte că restul "tovarăşilor din poză" (ceilalţi trei, deci inclusiv "Roni Roni", sunt ceva "interlopei" locali (nu băgăm mâna în foc şi pentru această informaţie, mai ales că "Roni Roni" se declară absolvent de UBB Cluj-Napoca la profilul de FB )? De ce s-au încălcat dispoziţiile Ordonanţelor militare? Ce măsuri s-au luat?

Mulţumim!

PS: Am fost tras de mânecă cum că sunt 6 persoane, să nu uităm de "pozaş". Să ni se zică cine e şi acela. Deşi eu, binevoitor, am presupus că ar fi folosit oamenii "timerul" şi s-au auto-pozat ca nişte amici ce sunt. Cică "Roni Roni" ar fi băiat din acela care cumpără maşini relativ scumpe apoi "le dă de gard" pentru asigurare. Ce să zicem, frumoasă companie pentru cei doi funcţionari publici din Dej! Până la urmă mă gândesc că poate şeful Poliţiei Dej "a fost făcut" "la comandă". Păi, îşi merită orice soartă din moment ce s-a afişat cu "anturajul". Deşi, la fel ca şi şeful de la Poliţia Cîmpia Turzii prins beat lla volan sunt convins că trece şi acesta în pensie nesimţit de "specială" şi-are să-şi vadă de viaţă pe banii proştilor pe care i-a amendat până acum. Defect sistem mai avem!

PS2: Mi se spune aşa: "A fost ziua lui Roni. Cheful a fost duminică, 12 aprilie 2020, când a şi fost "Dezlegarea la Peşte". S-a ţinut pe Valea Tarpiului la cabana lui Roni şi au fost, atenţie, 20 - 30 de persoane!"
Asta ca să ajutăm IPJ Cluj să afle cu celeritate, dacă se vrea - nouă sursele ne spun că nu prea se vrea, adevărul. "Dacă vor să afle adevărul, demonstrează totul. În fond sunt camere de luat vederi pe traseu".

Adauga comentariu