Borfașii se mai zbat o vreme cu demnitatea viermilor prinși în cârlig

Sâmbătă vom avea miting de susținere a unui guven cu 80% majoritate parlamentară, prăvălit după cum vrea mușchii lui Liviu Dragnea peste absolut toate instituțiile democratice ale Țării. Nici nu mai contează că oamenii din teritoriu vor fi aduși la Capitală ca vitele, ca niște sclavi ai banului public ce sunt, cu amenințări mai mult sau mai puțin voalate. De aștepți ca acești exploatați ai pohtelor lui Dragnea să învețe ceva din modul în care au fost tratați și să se răscoale când va fi să fie măcar în fața buletinului de vot. Dar te aștepți degeaba. Părinții lor au fost sclavii Cântării României, ei sunt sclavii Teleormârlăniei. Au să înghită că “au rateși copii de ținut în școală” – ceva similar lui “a furat, maică, dar a dat și la alții”.

Între timp #rezistenții se vor pișa în continuare pe el de vot. Asta este o mare problemă.

Cealaltă este așa-zisa Justiție și modul în care i s-a dat lui Liviu Dragnea o condamnare penală neînsoțită ca la Adrian Năstase (și mulți alții) de interzicerea unor drepturi civile. Poate ne explică într-o zi doamna Livia Stanciu cum spumele Curții Constituționale (unde au promovat-o) o pedeapsă privind fraudarea sistemului de vot nu a fost complementată de interzicerea dreptului de a alege și de a fi ales? Căci așa ne-am trezit cu penașul Liviu Dragnea (încă este în perioada executării unei pedepse sub probațiune – deci este penal, cu cazier), conduce Țara, prin guvernele sale de servili, gudurăi și dăncili, din funcția de președinte al Camerei Deputaților. O conduce într-o singură direcțe: să scape de o altă condamnare – una care, și dacă e cu suspendare, tot la pârnaie îl va conduce. Departe de nubila pupilă, departe de mărioaca vilă, departe de cocotierii din Brazilia...

Deci, susținere pentru ce?

Pentru că vineri judecătorii de la Înalta Curte de Casație ar trebui să dea achitare – deși și-au recunoscut vinovăția toate părțile din proces, mai puțin Dragnea – care e mai evinovat decât orice prototip de ticălos mieros din cea mai siropoasă telenovelă. Sau măcar încă o amânare – poate apucă băieții să dezincrimineze fapta “donleonciului”…

De fapt, precum altă dată (nu de multă vreme) Victor Ponta, și Liviu Dragnea s-a baricadat la guvernare și în Palatul Parlamentului (noul Comitet Central al PSD) și, într-un gest care amintește de Nicolae Ceaușescu, spune că nu recunoaște altă instanță decât poporul adus cu arcanul la mitingu de susținere – “vreți să mai continuăm împreună?”, cum ar veni (urale, aplauze, scandări prelungite, ovații și ovulații la babe).

Ce mai contează că se aruncă în aer credibilitatea țării? Cu ajutorul idioților utili care s-au pișat pe el de vot, Liviu Dragnea chiar se poate pretinde o victimă. O victimă care a luat ostatic statul și poporul român.

Să ne aducem aminte cum a reacționat Prim-Plagiatorul Mitoman Victor Viorel Ponta la anunțul trimiterii în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din vara anului 2012. Cu glumițe, prin invocarea celor “7,4 milioane de români”, i-a minimalizat munca procurorului care a instrumentat dosarul, asta după ce l-a acuzat și de “băsism”. Afirma Ponta că, în dosarul lui Liviu Dragnea, este vorba “doar despre acuzaţiile unui procuror”, iar după ce judecătorii vor vedea despre ce este vorba “va rămâne doar încă un dosar politic, ca altele în ultimii o sută de ani”. Ceea ce, după câte știm, nu s-a întâmplat, iar Dragnea a fost condamnat, chiar dacă cu suspendare, atât în primă instanță, cât și definitiv (cu scăparea de rigoare pentru care Livia Stanciu a fost răsplătită cu funcția de la Curtea Constituțională a României). Să fim bine înțeleși: nu este mai puțin vinovat de ce a fost acuzat, doar pentru că a primit o pedeapsă cu suspendare.

V-am reamintit episodul dintre prietenii care acum se dau dușmani pentru că pe noi ne interesează cum judecă acest Grup Infracțional Organizat (indiferent cum se divide). Imediat după Ponta, și Liviu Dragnea a declarat similar: “Nu iau în calcul să demisionez din Guvern, pentru că, dincolo de faptul că sunt nevinovat, în instanţă aştept ca procurorii să probeze aceste acuzaţii absurde”.

Și procurorii le-au probat și individul a fost semi-condamnat - după cum v-am explicat mai sus.

Deci, CONCLUZIE: ei sunt perfect nevinovați chiar și când sunt prinși cu pantalonii în vine și cu țurțuri la fund. Un adevărat pesedist își trage rapid pantalonii la loc și declară că nimic din ceea ce s-a văzut nu este adevărat până nu va fi probat. Pute, pute, da-i călduț.

Adauga comentariu