BOOM! Cine vine la conducere ANAF Cluj: Un „împăiat” și un suspendat din funcție

Schimbări majore la ANAF sub conducerea lui Triculescu. Președinta ANAF,  Mihaela Triculescu, a dispus schimbarea funcționarilor publici la 19 structuri fiscale din cadrul agenției. De astăzi, 19 structuri vamale vor avea personal nou.

Schimbările se vor face la: Direcţia Generală a Vămilor, la nivelul Direcţiilor Regionale Vamale (trei directori executivi), cinci şefi Birou Vamal, un şef adjunct birou vamal la Birourile Vamale de Interior şi nouă şefi birou vamal la Birourile Vamale de Frontieră.

 

 Mircea Silviu Pîrvuleţu și Marius Negrea la conducerea ANAF Cluj 

La Cluj vom avea un director general nou și un adjunct la colectare persoane juridice. Mircea Pîrvulețu este noul director și vine de la Craiova. Pe postul de administrație, adjunct la colectare persoane juridice vine din Bistrița, Marius Negrea, care este de peste 20 de ani numărul 2 în administrația fiscală.

Mircea Silviu Pîrvuleţu cocheta cu ANAF-ul din 2007, iar în 2013 a ajuns directorul general interimar al Direcției Generale a Finanțelor Publice Dolj. Prin Craiova, Pîrvulețu a fost un „împăiat”, care nu ieșea prea des la lumină.

 Mircea Silviu Pîrvuleţu- Sursa foto: cvlpress.ro

Marius Negrea, un bărbat de 47 de ani este „uns” cu toate alifiile indiferent de culoarea politică, foarte tăcut și retras. Potrivit surselor, fostul adjunct din Bistrița a avut posibilitatea de a urca pe primul loc în administrația fiscală, însă a refuzat.

Marius Negrea

În 2010 Negrea a fost suspendat din funcție în urma unui scandal cu DNA vs Sabil Iliesi - fost director al ANAF BN, dar a fost repus în funcție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu