Bombă! Vicepreședintele CJ Cluj, Vakar Istvan, acuză lucrări de proastă calitate pe șantierele cu care se laudă Alin Tișe

Premieră în Cluj. Vicepreședintele Consiliului Județean, Vakar Istvan, critică starea deplorabilă în care se găsesc unele drumuri județene, proaspăt reabilitate. Pentru prima dată, șeful din Consiliul Județean arată public cu degetul spre starea drumurilor din județ și spune negru pe alb că la reabilitarea acestora se folosesc materiale neconforme.

Vakar Istvan îl contrazice pe Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, care se laudă zilnic cu câte un tronson de drum judeţean ce intră ba în reparaţie, ba în modernizare.

,,Lucrare de aproximativ un an, reparații în garanție. Oare dacă aș pune și numele executantului s-ar interpreta ca reclamă negativă? Ce altă explicație este decât proasta execuție cu materiale neconforme?! E ok că este pe cheltuiala executantului, dar nervii șoferilor si blazonul județului cine le suportă?”, a scris Vakar Istvan pe Facebook. 

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj nu a precizat însă unde anume au fost făcute pozele.

Imediat după ce s-a instalat în fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean, Alin Tişe promitea că va face din drumurile judeţene o prioritate a mandatului său. Mai mult, Tișe anunța că majoritatea banilor din visteria CJ vor fi investiți în reabilitarea şi modernizarea acestor drumuri.

Dar acelaşi Tişe a îndatorat judeţul cu 50 de milioane de euro după ce a luat un credit pentru a pune la punct reţeaua de drumuri judeţene. În 2016, președintele Consiliului Județean semna cu CEC Bank contractul pentru obținerea, de către judeţul Cluj, a unui credit bancar în valoare de 225.000.000 lei (aproximativ 50 milioane de euro), necesar în vederea reabilitării şi modernizării drumurilor judeţene.

Creditul a fost contractat pentru o perioadă de 12 ani, banii fiind folosiţi, potrivit Consiliului Judeţean, pentru reabilitarea a 500 kilometri de drumuri judeţene. În Cluj există o reţea de circa 1.200 de kilometri de drumuri judeţene.

 

 

sursa foto: facebook/vakar istvan

Adauga comentariu