BOMBA! Deputatul Ungureanu: "Fac plangere la Comisia SRI sa aflam de ce sefii din ultimii 10 ani ai SRI Cluj au tacut despre Lucan. Procurorul Hrudei mi-a zis, pe cand era sef DIICOT Cluj, ca nu a primit nimic de la SRI Cluj in ultimii 10 ani!"

Intr-o emisiune difuzata joi 4 ianuarie a.c. la TVR Cluj, deputatul Emanuel Ungureanu a facut o proiectie extrem de interesanta despre actiunile viitoare pe care le intreprinde ca parlamentar. Ungureanu isi propune sa ii cheme la audieri la Comisia SRI pe toti sefii DIICOT Cluj din ultimii 10 ani, adica pe Mircea Hrudei si Florin Mornaila (actualmente in functii), dar si pe toti sefii SRI Cluj din ultimele doua decenii pentru a afla de ce SRI nu a facut niciun raport despre traficul de organe sau despre delapidarea de la Institutul de Urologie si Transplant, sub bagheta lui Mihai Lucan!

Daca demersul deputatului Ungureanu va fi facut la Comisie, este de asteptat sa vedem lucruri spectaculoase si sa asistam la audierea lui Gheorghe Oltean si Simion Cecan, ultimii doi sefi ai SRI Cluj, care au tacut ca bursucii in papusoi, iesind din sistem pe pensii frumoase.

Col. OLTEAN GHEORGHE a indeplinit functia de sef al Directiei Judetene de Informatii Cluj in perioada 07.04.2006 – 18.07.2013.

CECAN SIMION a fost seful SRI din iulie 2013 pana in august 2017

 

Iata si declaratia deputatului Ungureanu facuta la TVR Cluj:

"Cu puterea de parlamentar pe care o am, voi cere audienta la seful SRI actual, voi accesa Comisia parlamentara a SRI si voi face plangere adresata Comisiei, sa vedem ce sefi ai SRI Cluj au fost in ultimii ani si sa intelegem daca au existat sau nu rapoarte despre Mihai Lucan, voi cere audierea procurorului Mircea Hrudei, care a fost timp de doua mandate seful DIICOT Cluj, audierea procurorului Florin Mornaila, actualul sef al DIICOT Cluj, pentru ca e absolut incredibil sa ma duc la domnul Hrudei acum cativa ani si sa ii vorbesc despre delapidare sau despre trafic de organe...

Stiti ce mi-a zis domnul Hrudei acum cativa ani? Domnule Ungureanu, eu de la SRI Cluj nu am primit nicio informare in ultimii 10 ani despre ce spuneti dumneavoastra..."

Adauga comentariu