Bombă! Autorul jafului de anul trecut de la o bancă din Cluj, prins de polițiști!

Autorul tentativei de jaf de la CEC Bank Mărăști, de anul trecut, a fost prins de polițiștii clujeni. Surpriza o reprezintă, însă, identitatea tâlharului. Este vorba despre italianul Roberto Sandrelli, un infractor cu experiență în jefuit case de amanet și bijuterii. 

Conform presei din Italia, Sandrelli și un partener au jefuit mai multe case de amanet și bijuterii din zona Viareggio în 2011. Mai mult, jurnaliștii din Peninsulă au scris că Sandrelli e rudă cu actrița Stefania Sandrelli, însă vedeta a refuzat să confirme informația. 

Cluj-Napoca, Wild Westul României

În urmă  cu aproape un an, în iunie 2018, un bărbat mascat a încercat să jefuiască CEC Bank din Mărăști. Tâlharul a intrat în bancă cu fața acoperită și a solicitat bani personalului băncii, amenințând oamenii cu pistolul. Bărbatul a fost refuzat, astfel că a părăsit banca în fugă.

„În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă", tansmiteau cei de la IPJ Cluj, pe 21 iunie 2018.

Cu doar trei zile înainte, un bărbat jefuise o sucursală Banca Transilvania și a fugit cu 20.000 de lei. Autorul jafului de la BT rămâne deocamdată necunoscut.

Comisarul Șef Dorel Budea și Inspectorul Mircea Rus au prezentat detalii în cadrul unei conferințe de presă

 

CITEȘTE ȘI: 

Tentativa de jaf la o banca. De data asta, la CEC Bank, in Marasti
 

Adauga comentariu