Bolovan, securistofilul de la UBB, e un ipocrit

Comentarii

Ioan Bolovan

30.03.2013 08:59

Drept la replică la articolul Bolovan, securistofilul de la UBB, e un ipocrit

Dreptul la exprimare liberă este un drept câștigat prin legislația din România după 1989. Aceasta înseamnă și o responsabilitate și o documentare a celor afirmate verbal sau scris de cineva, implicit asumarea, în cazul publicațiilor, de către cineva, a unui articol.
Am constatat că titlul articolului apărut în ziarul dumnevoastră în data de 28 martie 2013 nu respectă documentarea și onestitatea atât de necesare ziaristului, fiindcă etichetarea mea drept securistofil, asociată cu o instituție care nu mai există, precum și insinuarea că prin anul nașterii mele aș fi putut fi un colaborator al acestei instituții, aduce grave prejudicii de imagine mie și instituției unde temporar exercit funcția de prorector.
Vă rog, să publicați acest drept la replică și să retrageți din titlul articolului și din conținut insinuările de securistofil. Pentru documentarea dumneavoastră, dacă doriți, vă pun la dispoziție certificatul ce mi-a fost trimis de CNSAS în 2009, fără să-l cer, prin care se atestă că nu am avut nicio colaborare cu Securitatea (CNSAS a făcut verificările din oficiu fiindcă, după cum bine știți, în anul 2008 am fost candidatul unui partid pentru alegerile locale și parlamentare).
În cazul în care nu veți publica acest drept la replică și nu retrageți insinuările răutăcioase din titlu și articol, sunt hotărât să vă acționez în judecată pe cale civilă cerând despăgubiri consistente, pentru prejudicierea imaginii mele și a instituției pe care o reprezint, iar în situația în care am câștig de cauză, aceste despăgubiri le voi transforma în burse pentru studenții orfani de la UBB.
Ioan Bolovan, 30 martie 2013

Bolovanul pravalit

31.03.2013 17:52

To be or not to be Bolovan!
Cred ca lucrurile au o anumita nuanta.
Prima.
Prorecturul nu are suficienta experienta sa gestioneze tinerii aflati in mare manie, tinerii maniosi. Prorectorul s-a isterizat si dansul la isteriile celorlalti. Ori tocmai aici este problema. Nervozitatea se trateaza cu calm...
A doua.
De ce Tineri maniosi ? De ce nu tineri nervosi cu nervii si in mare ciuda? Ce dau tinerii nervosi cu nervii? Ce fac ei in facultate? Ce fac ei pentru societate? Dau acesti tineri nervosi, din cale afara, ceea ce se cuvine: sa invete, sa construiasca, sa propuna modele optimiste, nu cu fata cazuta - tineri maniosi...
Sunt convins ca acesti tineri maniosi, daca nu renunta la manie, vor sfarsi la Psihiatrie in stare grava de Depresie!!!
Hai, treceti la Fapte, cum ziceti voi! Tineri veseli...

Adauga comentariu