Bogdan Mihai Ciortea a făcut, în 2019, profit de peste 1 milion euro din construcții de blocuri prin Wohnung Invest, una din cele opt firme ale sale

Omul de afaceri clujean Bogdan Mihai Ciortea este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din comuna Florești. A construit masiv în localitatea din vecinătatea municipiului Cluj-Napoca în ultimii ani și a făcut profit mare din acest tip de business. Una din firmele cu care construiește blocuri este Wohnung Invest.

Wohnung Invest a înregistrat, în 2019, venituri totale de 1,6 milioane euro, cea mai mică valoare din momentul înfiinţării până la data respectivă. În 2018, cifra de afaceri a fost de peste 2,8 milioane euro, în 2017 a fost de 3,2 milioane euro, în 2016 a fost de 3,4 milioane euro, în 2015 de peste 3,6 milioane euro, iar în 2014 peste 1,6 milioane euro.

Profitul din 2019 a fost aproape dublu față de cel din 2018. Astfel, în urmă cu doi ani, Wohnung Invest a declarat un profit net de peste 1 milion euro, față de 409 mii euro. În 2017, câștigul net a fost de peste 1 milion euro, iar în 2016 a fost de peste 973 mii euro. Cel mai mare profit a fost în 2015: peste 1,2 milioane euro. În anul 2014, profitul net a fost 462 mii euro.

Wohnung Invest și-a început activitatea cu un singur angajat și a ajuns, în urmă cu doi ani, la 22 salariați.

Asociat majoritar este Bogdan Mihai Ciortea (99%), iar restul de 1% din acțiuni sunt deținute de Maria Ciortea. Bogdan Mihai Ciortea este și administratorul companiei.

Opt firme sunt conectate direct de Wohnung Invest: Cabinet de Vin & Cocotte Cluj-Napoca (restaurant - asociat unic Bogdan Mihai Ciortea), Reality Soft (realizare soft la comanda – asociat majoritar Bogdan Ciortea), Multiserv (inchirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare, asociat majoritar Bogdan Ciortea), American Multiauto (comerț cu autovehicule ușoare, asociat majoritar Bogdan Ciortea), Multiamenajari Construct (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Wohnung Invest este unul dintre asociați), Wohnung Imobiliare (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Bogdan Ciortea asociat principal), RV Lake World (parcuri pentru rulote, campinguri și tabere, asociați Bogdan Ciortea și Cristian Ciortea), Agroturistica ABC (servicii de cazare, asociați Bogdan Ciortea și Anca Ilutiu).

 

Adauga comentariu