Bogdan Emil, cu referire la orfanii de la DGASPC: "Sunt adunati de pe strada; sunt cu naravuri, sunt obraznici"

Comentarii

bubuc

02.09.2014 19:37

Cine este acest Bogdan Emil? Ce cauta batranul asta in Consiliul judetean? A cui emanatie este? Aude bine? Vede bine? Intelege despre ce este vorba in propozitie, iese la tabla? Dupa cum pune problema pare sa fie repetent, sa stea in ultima banca... Poate senectutea nu-l lasa sa fie cuplat la realitate. Suna clopotelul Bogdan Emil! Du-te la pescuit, la tuns iarba. I-ati o paturica si o vesta. S-ar putea lasa racoarea. 

bunicu

02.09.2014 21:36

E vorba de carmen bunea de la caminu de batrani din gherla.
Dar ce se spune de tamas e adevarat si nu de la ea sunt "fumigenele"
Si pe de alta parte a pnl-ista,deci....

Sergiu

02.09.2014 23:11

Stimate domn consilier județean , cum vă permiteți să vorbiți așa despre acele mari  abuzuri săvârșite asupra minorilor de către tiranul Tămaș - puteți fi acuzat și dumneavoastră alături de "călău" de mușamalizarea gravelor infracțiuni comise de acesta , nu încercați să induceți în eroare cetățenii  cu tot felul de tertipuri sau diversiuni create de escrocul de Tămaș. Acuzele sunt foarte grave , vechi de prin 2012 . Probabil presa o să vă incrimineze alături de Tămaș , nu vă supărați pe bună dreptate , ați văzut cu puțin timp în urmă că  în concepția lui Tămaș , violul este ceva normal , așa declara,abuzurile sunt normale....Rușine domnule doctor Bogdan Emil.

Marian Dorel Farcaş

03.09.2014 07:03

Într-adevăr, se vede că omul nu şi-a făcut un update de personalitate. Dar fenomenele pentru care e cercetat Tamaş sunt prezente în toată ţara. Mai sunt copii bătuţi sau abuzaţi şi la alte centre. Când personalul nu îndrăzneşte să facă acest lucru, apelează la copiii mai mari, mulţumindu-se să privească scena. Eu am avut o elevă care, Când era la Turnu Roşu, a petrecut câteva ore legată într-o ladă. Din păcate, nimeni nu putea interveni în acel caz, deoarece eleva a putut să sune abia după ce a scăpat din captivitate.

Cico

03.09.2014 12:29

Bogdan Emil doctor?  Rasu-Plansu ?! Doctor in aberatii. Asta-i gandire de doctor? Poate el si-a uitat medicamentele. 

Asa

03.09.2014 16:42

No, pai bine ti-au facut ca te-au rupt in bataie si te-au pedepsit asa parintii, nu mai infectule??? De aia ai ajuns la batranete infectu asta care esti cu gandire de oligofren!!! Daca ai luat-o tu, sa o ia si altii....ca asa-i corect in capu ala a tau chel si prost! Da de furturi ce zici bosorogule?? Si alea ti se par normale, haaa??? In loc sa-ti belesti ochii mai bine , sa vezi pe cine sustii fara rost, mai bine ai vedea realitatea!!! Ca dupa parerea ta toti mint, nu??? Tre sa cauti tu neaparat pe cineva care sigur a vrut sa se razbune, nu mai dobitocule??? Pai daca ii sa cauti o pesroana care are sa-i plateasca la  jegu asta de tamas, ia in calcul trei sfert din Cluj!!! Mai bine te inghitea ma-ta si pe tine si pe dobitocu ala de tamas! 

Phaseolus vulgaris

03.09.2014 19:16

Macho-man-ul asta din PNL a vorbit in somn sau era treaz cand i-ati luat interviul? Se vede pe fata lui crispata ca a stat mult timp la colt pe boabe de fasole.

Bogdan Debil

03.09.2014 19:18

Ce fiara dezlantuita si consilierul asta penelist ! Se leaga de Basescu ca badea de motociclisti. Poate ca bosorogul isi fura o bataie de la un copil al strazii. Pe merit N-ar fi o drama, cum singur s-a exprimat.

Milica

03.09.2014 19:19

Dictatura nu are culoare politica . Ca si psd-isii, pnl-isii au batausii lor. Batranul asta ramolit e politicianul tipic al zilelor noastre. Nu se pricepe la nimic dar isi da cu parerea despre orice, papa lapte pe banii nostri.

Adauga comentariu