Bogdan Colceriu, pseudo jurnalistul de la OchiuMaroClujean.ro, il injura seara de mama pe Alexa si dimineata suna la el ofuscat, ca si cum nimic nu s-a intamplat

Daca e ceva pentru care tre' sa ne multumeasca noua, celor de la Ziar de Cluj, Bogdan Colceriu, posesorul domeniului .ro OchiulMaroClujean, este ca, prin audienta enorma pe care o avem, il facem celebru pe gratis. V-am scris de-a lungul timpului ca acest pinguin media nu si-a platit cheltuielile la asociatia de locatari, ca n-a avut nici macar 5 euro pentru hosting, am scris si ca ieri a dat-o de gard confundand Grindr, aplicatia social media pentru gay, cu grupul jurnalistilor clujeni, postand niste poze cu el in torsul gol, aratandu-si fundul bombat. Ce face Bogdan in viata privata e treaba lui, dar sa pui poze cu tine dezbracat pe un grup al jurnalistilor e cam mult.

Faza e ca netotul pare suspect si de personalitate multipla de vreme ce, azi dimineata, l-a sunat pe Alexa sa ii ceara socoteala pentru expunerea pozelor pe care EL INSUSI le-a pus pe whatsapp, uitand ca, cu numai 12 ore inainte, la miez de noapte, Colceriu i-a adresat injuraturi grele pe messenger, cu mama, cu alea alea. O fi fost alcoolul in exces sau mintea putina, cert este ca noi avem dovada:

PS: APPC-ul trebuie sa se sesizeze, ce a facut Alexa e inadmisibil, poate scrie o scrisoare cursiva si la Grindr...

Adauga comentariu