Bogdan Buta, seful UNTOLD, se droga la greu cu asociatul sau Sorin Gadola si cu dealerul Ionut Morariu, administratorul Untold SRL! Emil Boc, cum te simti cand stii ca ai facut din Cluj-Napoca un pres pentru drogatii UNTOLD?

Comentarii

Cata

29.09.2018 11:33

Ar trebui ca politia si procurorii , institutiile abilitate sa isi puna cateva intrebari suplimentare:Avand in vedere ca cei doi au fost implicati in festivalul Untold, unul ca actionar , celalalt ca si administrator.Exista legatura intre securitatea foarte buna de la cele patru editii ale festivalului si posibile vanzari de droguri in interiorul festivalului? Inaintea fiecarei editii , organizatorii au promovat “siguranta foarte mare a persoanelor prezente la festival”. Si anume : Politie la intrare, verificari de arme si droguri. In interior, trupe anti tero (inarmate cu pistol mitraliera, nu doar cu bastoane), camere de luat vederi, scanari de bulletin si altele. Si evident elicopter. Exista posibilitatea ca aceste resurse (enumerate mai sus) sa fii fost folosite pentru a elimina concurenta? Si anume alti vanzatori de droguri?Daca exista aceasta posibilitate poate ca ar trebui anchetati si sefii politiei. (Si eventual sesizat consiliul concurentei. Pentru ca nu e moral, sa ii lasi fara clienti pe alti dealer de droguri… Sper ca ati sesizat ironia.)Avand o piata inchisa de 60-80-100 mii de clienti in interiorul festivalului, este posibil ca, pe langa bauturi racoritoare si vata pe bat, organizatorii untold sa fii pus in vanzare si marihuana si alte droguri? Doar aveau exclusivitate. (Nu poti sa fii atat de fraier sa lasi amar de lume fara produse de calitate) Exista posibilitatea ca organizatorii festivalului sa fii aprovizionat “lautarii” , pardon DJ-ii cu “marfa”?Avand in vedere ca administratorul firmei era “pe felie”…. (Daca Avicii nu murea, Dumnezeu sa il odihneasca, poate avea ceva informatii. Cine stie?) Oficial o editie a avut incasari de 23-25 milioane de euro (Este posibil sa gresesc. Se poate verifica suma exacta)Este posibil ca din “marfa” organizatorii festivalului sa mai aiba 4%-5% in plus la incasari? (Nu s-a sezizat ANAF sa ceara impozit pe “marfa”?). Exista legaturi intre autoritati, altele decat politia, sa zicem primarie si organizatorii festivalului. Sa nu uitam ca primaria a fost partener la prima editie.A fost primaria partener si la “marfa” ?A girat primaria din Cluj-Napoca persoane penale? In acest caz unde sunt demonstrantii resist sa strige in fata institutiilor “fara penali in functii publice” si eventual “fara penal la festival” De cateva zile … 2-3 apar stiri ca “a fost dezincriminat consumul de etnobotanice”.Saptamana trecuta au aparut sitiri cu liderii rezistenti care consumau marihuana. Acum apare stirea ca , baiatul unui cunoscut om de afaceri e anchetat in prima faza ca si consumator de marihuanaAvand in vedere ca atat liderii resist, asupra carora exista banuiala ca sunt sustinuti cu bani si logistica de oameni influienti, cat si baiatul din articol, care este milionar , exista posibilitatea ca aceasta dezincriminare sa fie cu dedicatie? Pentru ca aceste persoane sa scape?Avem abuz in serviciu sau trafic de influienta?

Ion A.

29.09.2018 12:22

Liviu, stii bine ca Untold e o afacere a PDL, care a fost mereu puternic legat de "servicii". In plus, serveste de minune scopului indobitocirii tinerilor din categoria hipster, care, deja se vede, au devenit o masa de manevra politica.

Cata

29.09.2018 12:25

Pres pentru drogati? Dar pres pentru trafincanti? Oare a avut procent domnul Boc?"Multumim" Domnule primar.

dacopatul

29.09.2018 12:43

Ma duc ta manc o lamaie ca ma apuca greata cand ii vad. Sper ca stirea sa ajunga cat mai departe.

Puscas Marin

29.09.2018 14:48

Dragi clujeni! Untold a fost și este administrat de drogați.Oameni responsabili ce sunteți, vă lăsați copii la așa ceva?Îi permiteți celor care sprijină Untold să-și bată joc de tinerimea Clujului?   

Adauga comentariu