Bocutzul mai pregateste o sinecura comerciala pentru ceva firme de casa: concesionarea parcului de aventură, respectiv a parcului de paintball, situate în incinta Bazei Sportive Gheorgheni

Boc e deja stapanul orasului, asa ca nu mai conteaza faptul ca, desi accesul publicului la Baza Sportiva Gheorgheni, trebuie sa fie gratuit, el vrea sa concesioneze "serviciile de operare" ale parcului de aventura si ale parcului de paint ball unor firme de casa care apoi sa smantaneasca traficul comercial din baza si sa ia banii clujenilor.

Ati inteles, da? Deși facilitățile complexului sportiv sunt gratuite, intrarea în cele două parcuri se va face contra cost.

Concesionarea e o adevarata pleasca, fiindca acolo e totul cumparat din bani publici, aia de vor castiga trebuie doar sa "opereze". Adica sa faca bani usori.

Parcul de aventură este întins pe 1.526 mp, iar cel de paintball are o suprafață de 2.954 mp:

"Parcul de aventură întins pe o suprafață 1.526 mp și parcul de paintball, în suprafață de 2.954 mp se află în incinta Complexului de Agrement-Baza Sportivă Gheorgheni. În momentul de față, parcurile au ca dotări: echipament parc de aventură (5 bucăți, în valoare totală de 39.230 de lei), obstacole și ținte paintball (25 de bucăți, în valoare de 20.804 de lei), protecție împrejmuire teren paintball 300 m (valoare totală de 6.597 lei)", se arată într-un document publicat de municipalitatea clujeană. 

Adauga comentariu