Bocdan Colcer de la OchiulMaroClujean.ro a prins wifi gratuit şi ne scrie

Unul dintre cei mai imortanţi cititori ai Ziar de Cluj, domnul Bocdan Colcer, de la publicaţia care nu are hosting, OchiulMaroClujean.ro, ne-a scris la redacţie un mesaj emoţionant. Având în vedere că nu are bani de hosting, cel mai probabil domnul Tolcer s-a înţepat la la reţeaua wifi gratuită a piticului Boc. Numai aşa ne explicăm faptul că a reuşit să ne scrie.

Din mesaj reiese faptul că publicaţia OchiulMaroClujean.ro este independentă şi cică administrarea ei nu depinde de nimeni. Lucru care se vede, căci nimeniul care se ocupă de OchiulMaroClujean.ro, nu are nici măcar 5 euro pentru un abonament de hosting.

Ce nu ştie Bocdan e că el e un nimeni care mănâncă de pe jos, iar Liviu Alexa este un nimeni care are un un ziar cu un trafic de 40 de mii de ori mai mare ca al lui. Are şi o televiziune şi mai are vreo 14 publicaţii on-line care cea cu un singur om într-un întreg judeţ este numărul 1 acolo ca trafic

PS: Am discutat cu mai mulţi colegi de presă despre posibilitatea de a face donaţii în cadrul unui Cacaton caritabil. Din păcate, doar la domnul Liviu Man am găsit înţelegerea necesară. Domnul Man a fost dispus să îi doneze domnului Colcer un borcan cu unsoare. Din păcate el se poate ridica doar de la Oficiul poştal Curtici.

Adauga comentariu