Boc vorbește, Boc aude: curțile unor școli încă rămân închise

În ciuda numeroaselor declarații și amenințări venite din partea primarului Emil Boc, unii directori de școală încă închid curțile școlilor în week-end-uri sau în vacanțe. Cel mai recent caz este sesizat de o mămică și vizează Liceul Tehnofrig.

”In legatura cu legea privind curtea școlii in cursul weekendului si a vacantelor. De ce copiii nu pot utiliza curtea școlii in scopul a se juca ??? Liceu Tehnofrig nu lasa copiii sa se joace in curte. Precizez ca locuim pe o stradă cu sens unic si nu avem unde ne juca!”, este sesizarea postată pe aplicația primăriei.

Boc este foarte nemulțumit că sunt directori care nu respect Hotărea de Consiliu Local care există încă din 2009 și a promis că vor exista sancțiuni, putând să se ajungă chiar și la destituirea directorului.

„Sunt convins că domnul Bonțidean cu echipa sa vor face verificări la fața locului și vom aplica ceea ce am spus: până la demiterea directorului, combinată cu o constrângere financiară aferentă pe care Primăria va avea grijă să o aplice”, potrivit lui Boc.

At\t timp cât nu sunt luate măsuri concrete de sancționare a directorilor care refuză să lase deschise cuților școlilor, acest fenomen se va repeta. Se pare că din nou polițiștii locali nu reușesc să se achite de sarcinile ce le revin. Nefiind deranjați de nimeni, directorii continuă să aplice ceea ce știu, respectiv curțile școlilor sunt deschise doar în timpul orelor de curs. 

Adauga comentariu