Boc taie din trotuare ca să facă loc maşinilor. Din 15 iunie, încă un şantier în centrul Clujului.

Comentarii

Dragos

19.05.2017 14:26

Dacă tot vine dl Boc cu argumente că trebuie aliniate benzile și trotuarele, atunci să aplice aceeași chestie și pe partea opusă, și anume să îngusteze strada acolo. Sunt două benzi acolo care nu se aliniază deloc nici cu Memo, nici cu 21 dec. Una din ele e cea pe care vin autobuzele dinspre mănăștur, una e cea folosită mai demult la virajul la stânga înspre pța Unirii. Această ultimă bandă nu mai are rost, se poate muta pe ea traficul de bus dinspre mănăstur, și restul să fie redat pietonilor.Pe locul rămas ar putea amenaja o bucată sănătoasă de spațiu verde, unde de ex s-ar putea planta copaci. Ce ziceți dle Boc, e echitabil raționamentul? Sau merge doar când argumentele sunt în favoarea idioțenilor pe care le aveți în cap?  

Adela Nemeti

19.05.2017 22:07

Propun desfintarea intregului trotuar incepind din fata Renel si pinâ la stopul din UNIRII ,nu de alta dar este o aglomeratie de nu poti trece, eventual o informatie ptr.ore de zbor si tarife pentru pietonii din acea zonâ.

Adam

20.05.2017 02:49

Il invit pe stimabilul nostru primar sa mearga pe jos din cand in cand, sa observe ca nu doar pe strada e aglomeratie ci si pe trotuare. Iar trotuarul pe care vrea sa-l ingusteze, e deja plin de pietoni. Da' ce sa faci, daca oamenii is fraieri si-s pietoni cand pot fi soferi nu?

phantom

22.05.2017 11:19

terminati cu prostiile...si in marasti sunt trotuare supraevaluate...daca noi ne dam cu masina trebuie sa avem drum,banda dedicata pt autobuze si pista de biciclete..locuri de parcare.cand vom ajunge ca Suedia vom largi trotuarele

Adauga comentariu