Boc și Tișe NU îl susțin pe Cioloș premier. Merg pe mâna lui Cîțu

Liberalii au anunțat public prin vocea președintelui Florin Cîțu că NU susțin varianta unui Guvern Dacian Cioloș. De altfel premierului desemnat i s-a indicat că ar fi mai bine să discute cu partenerii de moțiune cu care a dat jos Guvernul Cîțu pentru a găsi o majoritate care să-i susține guvernul și programul de guvernare.

Conform unor stenograme ale ședinței de azi ale Biroului Executiv al PNL, publicate de stiripesurse.ro, liderii liberali nici nu vor să audă de Dacian Cioloș ca premier. Liderii PNL nu pare nici unul a fi dispus să stea cu Dacian Cioloș nici măcar la discuții și și-au adus aminte rând pe rând de ciocnirile cu el din trecut, trecut în care PNL ar fi fost destul de rău avariat de actualul șef al USR. 

Vă prezentăm din stenograme poziția primarului Cluj-Napoca, Emil Boc și cea a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe:

Emil Boc, primar Cluj-Napoca: Se contureaza acest punct de vedere, raspunsul nostru trebuie sa fie constant cu ce am spus: sarcina formarii guvernului apartine celor care au dat jos guvernul PNL. Tu ai avut o majoritate si ei au obligatia sa dea Guvernul Romaniei, ca ei l-au dat jos. Nu veniti la noi, mergeti la cei cu care ati dat jos guvernul.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj: Discutam de 3 sedinte ceea ce am decis ceva - PNL il sustine pe Florin Citu, orice alta varianta e exclusa. Nu face Ciolos agenda PNL.

Adauga comentariu