Boc s-a supărat foc pe „cremenalii” urbanistici: „Păi nu ți-e rușine, mă nemernicule, să faci asemenea lucruri cu un oraș?”

Clujul a ajuns un oraș sufocat de mașini și de blocuri lipsite de infrastructura necesară „calității vieții” fiindcă Primăria a aprobat, în ultimele decenii, ca dezvoltatorii să ridice blocuri haotic, pentru profit și nu pentru oameni! În ciuda acestui fapt, în prezent, primarul Boc se revoltă zilnic pe „criminalii urbanistici” care taie și spânzură în orașul în care se face cea mai mare speculă imobiliară din țară, care generează și cele mai mari prețuri.

Apartamentele „pod” sau „garaj” în acte nu există în Cluj de ieri, de azi, ci din ultimii 20 de ani, Poliția Locală putând găsi în toate cartierele orașului sute sau chiar mii de asemenea locuințe, numai că nimeni nu le caută.

După ce ieri a incriminat „cremenalii” care fac locuințe în garaje, la un post de radio local, astăzi primarul i-a reincriminat la un altul. Singura problemă este că „nemernicii” care au făcut asemenea lucruri le-au realizat sub ochii închiși ai autorităților, care au lăsat să prolifereze asemenea practici, care încă se practică.

„Măi, oameni buni! Orașul ăsta este pentru oameni, nu pentru profit! Cine nu mă înțelege, cu mine nu are ce sta la masă să discute! Eu stau la masă cu orice om rațional care înțelege că acest oraș este pentru oameni, nu pentru profit!

Cum să nu fiu nervos pe ăia care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști! După ce au avut 40 de locuri de parcare avizate, le-au recepționat, după aia le-au transformat în apartamente și și-au bătut joc și de oamenii care locuiesc acolo, și de ăia din preajmă.

Da, nu vă înțelegeți odată, că au făcut după ce s-a făcut recepția?! Au făcut recepția, s-au întabulat și după aia ilegal, pur și simplu, au mers și le-au transformat în apartamente! Păi, ca să mai bagi niște bani în buzunar, păi nu ți-e rușine, mă nemernicule, să faci asemenea lucruri cu un oraș, să îți bați joc de oameni, de cei care locuiesc acolo, de cei care nu au unde să își pună mașinile, de cei care circulă prin zonă și sunt sugrumați de trafic? Păi, cum să mai ai toleranță față de așa ceva?

Am făcut ce a trebuit! Am acționat în instanță, instanța de judecată, în sfârșit, ne-a dat sentința definitivă, urmează acum să apară motivarea pe portal și scrie foarte clar în dispozitivul sentinței că are 45 de zile individul ăsta, ca să nu folosesc alt termen, să desființeze lucrările, dacă nu, le vom desființa noi, pe cheltuiala lui. Și asta vom face, cu executare silită! Asta e legea, mi-au trebuit 2 ani de zile să mă duc în procese, ca să câștig treaba asta! Normal că Primăria a acționat în asemenea abuzuri! Dar genul acesta de atitudine, pur și simplu, cu orice preț, bani din piatră seacă, nu mă interesează oamenii și viața lor, eu nu pot să fiu de acord cu chestiunea asta! Cu tot respectul și cu toată presiunea!”, a afirmat primarul la radio.

Adauga comentariu