Boc, la lopată în centru! Urmează să meargă și cu plugul pe străzi în locul firmelor de desăpezire?

Sâmbătă, primarul Emil Boc a fost surprins dând la lopată în centrul orașului, unde să îl vadă toată lumea. Curăța zăpada de pe trotuar, lângă Clopotul Memorandiștilor.

Boc a fost surprins în plină acțiune de un clujean, care se afla la serviciu, în zonă. Clujeanul s-a arătat profund impresionat de gestul primarului și alături de fotografii a scris și câteva cuvinte.

“Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăță trotuarul de zăpadă în Piața Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor și domnilor! What a legend!”, a postat de Facebook, Fancsali Tamas.

Dacă totul ar fi mers strună în oraș de când a început să ningă, ar fi fost lăudabil gestul lui Boc și ar fi putut să fie un exemplu pentru cetățeni. Dar în condițiile în care în tot orașul a fost haos din cauză că firmele de deszăpezire își bat joc de clujenii care îi plătesc să le curețe străzile, poate primarul ar fi trebuit să stea în banca lui și să nu se dea în spectacol.

Ne întrebăm ce mai urmează în următoarele ore? Să îl vedem pe primar cum se înhamă la un plug și adună zăpada de pe carosabil? Să fie un exemplu și pentru firmele de salubritate din oraș, Rosal și Brantner, care au mai câștigat, anul trecut, respectiv anul acesta, o felie din banul public.

Comentarii

mihai

03.03.2018 16:13

Un imbecil incompetent si posibil corupt. 

mica

03.03.2018 17:37

posibil corupt? :)))cea mai buna gluma

Alex

03.03.2018 17:55

Asta inseamna sa fi mafiot. Daca astistatii socioli stau la caldura, cineva trebuie sa curete zapada. Ceea ce vrea sa ne demostreze este ca da ajutoare sociale la toti puturosii si nu este capabil ca sa le puna la lucru. Asa cum se vede, este cu organizarea  in ”zapada”. ASA NU!

Dan

03.03.2018 18:49

Am trecut mai tarziu, oamenii lucrau, pigmeul disparuse. Un imbecll vorba antelocutorului...... 

hater

03.03.2018 19:00

"Un om care este". Strategia clasica in care "un cetățean" îl surprinde cu totul întâmplator pe legendarul om care este (și nu, de data asta nu e vorba de Vanghelie), iar poza face ocolul Internetului și al presei de casa mai ales.

Adela.

04.03.2018 08:51

Ne demonstrează incă o dată ( dacă era nevoie ) că la cosit și dat la lopată se pricepe fiind munci sezoniere care nu rabdă aminări ca proiectele Primariei din anii 2009 nerealizate nici astăzi nici in Cincinalul viitor.

traian

04.03.2018 08:12

  Gestul e frumos, dar miroase a campanie electorală. Și apoi, un primar nu e plătit ca să dea zăpada cu lopata, ci să-i pună s- o facă cei care iau bani pentru asta. Mi- ar fi plăcut să citesc în continuare că, după această înviorare, primarul și- a trimis ciracii pe străzi ca să- i umple de amenzi pe nesimțiții care nu și- au curățat trotuarele. 

irma

04.03.2018 12:53

 Boc dand la lopata; boc cosind; boc surprins de camere la mare, cazand cand incearca sa urce in barca; boc cazand la emisiune TV; boc surprins de camere gol la sala de sport; boc spargand oua cu capul de Paste; boc cu nevasta in cap la untold. Acuma cat de greu poate fi sa inveti un cod de comportament?

dan

04.03.2018 17:03

Din pacte ...om mic si meschin,il cunosc.CIND SE TRMINA PROTECTIA CU BASESCU O VA LUA LA GREU DOMNUL CORECT!!!

Adauga comentariu