Boc își caută banii pentru pomeni electorale în buzunarul clujenilor. Cu cât cresc tarifele CTP? Cu ce vor circula clujenii de la 1 octombrie 2018?

Comentarii

mica

31.07.2018 11:21

Extraordinar ce papagali sunt clujeni .Cum dau ei banul fara sa se intrebe de ce-l dau .BRAVO ,Ziar de Cluj! Poate incep sa se destepte si clujeni.

FELICITARI

31.07.2018 12:21
Felicit Ziar de Cluj pentru tenacitate si calitatea materialelor! Bravo! Sunt convins ca toti asistatii mintal spumega si balesc ca nu pot fi ca voi. Nu bagati in seama nici un/o astfel de frustrat/a! Faceti treaba buna!

andrei

31.07.2018 14:44

i se rupe lui Boc de transportul public. Pe omul asta cat e de lacom, il intereseaza doar persoana lui, doar camasa transpirata atinsa de simona halep, sau afacerile in care  e bagat cu celalalt hot al orasului tise

Tudor

31.07.2018 15:31

Bineînțeles ca voi circula cu masina. Rar am treaba in oras mai mult de 30 min. Uneori platesc parcare (pe 30 min nu e prea mult) dar de cele mai multe ori cand stiu ca am treaba f putin parchez si sa vad daca ma prind comunitarii. Pana acum nu m-au prins. Frate dacă vrei sa iei bani de parcări trebuie sa creezi conditii. In parcarea primariei de cele mai multe ori pierzi mai mult timp cu intratul si iesitul decat cu toata treaba din oras. Parcarile din oras sunt asa de rare încât mult combustibil ard pt a cauta un loc,... Asa ca ce sa iti mai platesc? Ca ti-ai batut joc de mine si m-am invartit 30 min dupa parcare,.... Sms

Adauga comentariu