BOC îi îndeamnă pe clujeni să se vaccineze, dar nu este de acord ca oamenii să primească o zi liberă: „Să ne-nțelegem: Mai trebuie să și muncim în țara asta...”

Primarul Emil Boc susține procesul de vaccinare, dar nu a fost de acord ca românii care se vaccinează să primească o zi liberă. „Nu, nu. Acuma, hai să nu sărim din una-n alta. Să ne-nțelegem: mai trebuie să și muncim în țara asta”, a declarat Emil Boc în cadrul unei intervenții. 

„Vaccinul este liber. Atenție! Și gratuit. 

Nu, nu. Acuma, hai să nu sărim din una-n alta. 

Să ne-nțelegem: mai trebuie să și muncim în țara asta, dincolo de...

Dacă nu muncim, o să avem nevoie și de salarii, și de pensii, și de alocații la copii. 

Cei care, evident, se simt și au o problemă de sănătate, evident că ăia nu merg la serviciu sau își iau concediul ăla medical.

Da’ acuma, așa numai să luăm o zi liberă mie mi se pare că, totuși, nu trebuie să trecem dintr-o extremă în alta”, a declarat Emil Boc în cadrul unei intervenții. 

Proiectul zilelor libere pentru vaccinare a fost depus recent.

Deputatul Radul Molnar a declarat că, în cazul în care vaccinarea se face cu două doze, vor fi două zile libere pentru angajați.

„Am pornit un proiect legislativ prin care să acordăm o zi liberă plătită pentru cei care vor să se vaccineze.

Dacă sunt două doze, cum este la Pfizer, AstraZeneca sau Moderna, atunci sunt două zile.

Orice om va putea să-și ia o zi liberă pentru a merge să se vaccineze.

Ne-am gândit, în primul rând, la cei care trebuie să parcurgă distanțe mari pentru a se vaccina, aia înseamnă clar o zi pierdută, în care nu mai poți munci”, a motivat deputatul USRPlus.

CITEȘTE ȘI: Vaccinul Johnson&Johnson pentru Pata Rât. Emil Boc: „Unde sunt persoane mai sărace sau comunități defavorizate, să mergem cu o singură doză…”

 

 

Adauga comentariu