Boc a găsit vinovații pentru lipsa colectării selective a gunoaielor: romii care sunt aduși cu mașini, zilnic, din alte județe

Comentarii

Virgil Pop

04.05.2018 14:00

Tipic pt Boc, își găsește o scuză pt orice.
Dacă-l întrebi de parcări iar te ia cu legislația ,proceduri bla, bla... Și în cartierele din Cluj nu ai loc sa mergi pe trotuar de mașini parcate dar e plin de garaje construite pe domeniul public care servesc de cele mai multe ori că și depozite.
Deja e penibil omul ăsta !

tweety

04.05.2018 16:02

colectez selectiv de cativa ani de zile, am 4 tomberoane de gunoi in casa, imi fac datoria. la fel, le depozitez in tomberoanele aferente, dar cand ma uit pe geam, vad DOAR o singura masina care varsa continutul tuturor tomberoanelor, la comun! si eu ma incapatanez sa refuz sa le adun separat!!! Boc-muc, cred ca habar nu ai ce se intampla sub nivelul nasului tau! Du-te baaa si cotrobaie in masinile care colecteaza gunoiul si o sa vezi ca nu e nici o diferenta fata de acum 2 ani, 5 ani, 20 ani, 40 de ani! Am trait si in afara tarii si am vazut cum vin masinutele de ridicat gunoiul selectiv, incepand cu ora 5 dimineata. Aici, nici vorba de asa ceva. Macar bunul simt sa-l aibe sa inscriptioneze pe masini ce fel de deseu aduna! In Ro, niciodata nu va fi altfel colectat si pentru totdeauna groapa de gunoi va mustii sau va arde. Nu va mai imbatati cu apa rece. Singura salvare e sa fim rasi cu un excavator si sa ramana 240.000 kmp de spatiu liber! 

Adauga comentariu