Boc, foc și pară: „Ce discutăm aici? Faceți acest circ de doi lei. Nu e corect!” - VIDEO

Primarul Emil Boc s-a enervat la culme în ședința de Consiliu Local de marți, după ce clujeanul care a avut peripeții cu aruncarea unor deșeuri, s-a prezentat cu un mic discurs în ședință. În urmă cu aproximativ o săptămână, un clujean a încercat să arunce direct la rampa de la Pata Rât deșeuri rezultate din construcții, dar nu a reușit. Omul a mers cu jalba în proțap la Emil Boc, în ședința de Consiliu Local, unde și-a expus problema.

Primarul Emil Boc s-a enervat și l-a criticat pe clujean cum că ar fi mers pe căi ocolite. Mai mult, l-a acuzat pe bărbat că face un circ ieftin, de doi lei.

„De ce nu ați mers personal la firma de salubritate care are obligația legală să vă pună la dispoziție, contra cost, un container? De ce v-ați dus pe căi ocolite? Ați spus că ați sunat. Să verific eu acum dacă chiar nu răspunde nimeni. Aceasta este soluția nu tot circul ăsta pe care îl faceți. Dacă nu ați mers la firma de salubritate și ați venit tendențios să faceți circ în ședința de Consiliu Local, nu accept să faceți chestia asta pentru oamenii care muncesc cu seriozitate în acest oraș”, a spus Emil Boc.

Citește și:

Ce pățești dacă vrei să fii civilizat în Cluj-Napoca. Sau cum e viața într-un oraș european fără Centru Integrat de Deșeuri

Primarul nu l-a crezut că a sunat la firma de salubritate pe motiv că nu are nicio dovadă că ar fi făcut acest lucru.

„Eu ce dovadă am că ați sunat?Totul este un circ ieftin pe care îl faceți în ședința de Consiliu Local. Ce discutăm aici? Faceți acest circ de doi lei. Nu e corect!”, a spus, printre altele, Emil Boc.


 

Adauga comentariu