BOC, despre achizițiile scandaloase din bani publici de la Sala Polivalentă: „Dacă sunt ilegale, să i le impute managerului. Aș da o diminuare de 30% din salariu”

Achizițiile scandaloase din bani publici de la Sala Polivalentă au fost aduse în atenția primarului Emil Boc. 

Anca Ciubăncan a adus în discuție în cadrul ședinței de Consiliu local problemele de la Sala Polivalentă coordonată de Ionuț Rusu (PNL), achizițiile din bani publici în scopuri personale realizate de conducere în perioada sărbătorilor pascale.

Consilierul local PSD a dorit să știe care este poziția primarului Emil Boc în acest caz, semnalând necesitatea unui control minuțios, inclusiv din partea Curții de Conturi.

CITEȘTE ȘI: Pentru cine bat clopotele lui Ionuț Rusu la Polivalentă?

„Am primit sesizarea cu privire la Sala Polivalentă. 

Am acționat legal: am sunat președintele Consiliului de Administratie si am solicitat să verifice legalitatea și autenticitatea documentelor publice prezentate. 

M-a asigurat că va convoca Consiliul de Administratie.

Nu știu dacă acele achiziții sunt legale sau ilegale. 

Dacă sunt ilegale, să i le impute managerului. Dacă au fost legale, au fost inoportune cel puțin. 

Dacă eu aș fi fost intr o asemnea situatie, de președinte de CA, tot o diminuare de 30% din salariu i-aș da managerului.

Din punctul meu de vedere, un om care are în mână un pix prin care gestionează banul public, trebuie să se gândească de două ori. 

De la o poștă se vede că puteau să reducă din cheltuieli.

Nu a avut maturitatea să înțeleagă că în vremuri de restriște îți mai reduci cheltuielile”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Adauga comentariu