Boc continuă să promoveze lucruri care nu există: după metrou și centură acum a trecut la vaccin

Primarul Boc a profitat de prezența jurnaliștilor la ieșirea de la urne pentru a se declara un susținător al vaccinului anti COVID și de a-i îndemna pe toți să se vaccineze. Probabil că Boc se va vaccina chiar în Piața Lucian Blaga și va face un live pe Facebook cu acest eveniment, și va invita toată presa pentru un nou exercițiu de imagine care să demonstreze cât este el de responsabil.  

”Sunt convins că apariția vaccinului va ajuta și mai mult ca viața noastră să se apropie de normalitate anul viitor. Mă voi vaccina, public dacă va fi posibil. Invit pe toți să o facă. Știu că nu este obligatoriu, dar sunt convins că este cel mai bun mijloc prin care putem ajuta societatea, oamenii și tot sistemul nostru medical să funcționeze bine, iar noi să ne apropiem de o viață cât mai aproape de normalitate. De ce mă vaccinez? Pentru că am încredere în experți, am încredere în Uniunea Europeană. Acest vaccin este validat de Uniunea Europeană. Uniunea Europeană nu validează orice, oriunde și oricând. De aceea s-a așteptat atât, tocmai ca să fim în siguranță. Și nu în ultimul rând, pentru ca viața celor dragi, viața clujenilor și a românilor să fie în siguranță. De aceea mă voi vaccina și voi recomanda tuturor să o facă pentru că va conta foarte mult pentru viitor. Noi deja am identificat locații pe municipiul Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.

Singura problemă că momentan încă nu există. La fel cum nu există metrou sau centură, dar asta nu îl oprește pe Boc să vorbească despre ele la fiecare declarație publică. Așa și cu vaccinul. Nu îl avem, dar Boc deja se comportă ca și cum chiar mâine clujenii vor fi invitați să se vaccineze.  

 

Adauga comentariu