Boc către Rafila care crede că Cluj-Napoca va fi primul oraș carantinat: „Să își vadă de treaba lui și de grija noastră să nu moară”. Primarul i-a recomandat și să ia rucsacul în spate să meargă prin țară

„Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj (UNTOLD – n.red.) va fi şi cel care va 'beneficia' de primul mare oraş din România în carantină - acesta va fi Cluj-Napoca”, a spus, marţi seara, la România TV, profesorul Alexandru Rafila. Primarul Emil Boc i-a recomandat, joi dimineața, să își vadă de treaba lui și să meargă prin țară să vaccineze oameni, să nu moară de grija Clujului.

„Eu îi recomand domnului Rafila să își vadă de treaba lui și de grija noastră să nu moară. Mai bine ar fi să își ia rucsacul în spate și să meargă să vaccineze oameni prin țară sau să susțină vaccinarea așa cum i-ar sta bine unui reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății. Să lase vorbele și mai mult să facă. De vorbe suntem sătui toți”, a spus Boc, în timpul unei emisiuni la un post de radio local.

Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe primar dacă nu îi e frică de varianta Delta.

„De ce să ne fie frică? Suntem vaccinați și dacă, Doamne ferește, fac o formă, toate datele ne arată că va fi mai ușoară, așa că nu există alternativă la orice Delta, Epsilon și ce o mai fi, decât vaccinare”, a precizat Boc.

Citește și:

Rafila: Clujul - primul oraș în carantină ”datorită” faptului că Boc a fost amfitrionul Untold

Adauga comentariu