BOC, atac fără precendent la adresa lui ORBAN: „Nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL. Din punct de vedere politic, benzina domniei sale se apropie de sfârșit!”

În contextul discuțiilor despre reforma administrativ teritorială a României, idee promovată intens de Emil Boc și susținută la nivel declarativ de Florin Cîțu, primarul municipiului Cluj-Napoca a lansat un atac fără precedent la adresa președintelul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, susținând că acestuia i se „termină benzina din punct de vedere politic”, iar singurul om capabil să ducă România „la nivelul următor” ar fi Florin Vasile Cîțu, apreciază fostul premier Emil Boc. 


„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru Partidul Național Liberal, pentru că a pierdut ultimele alegeri.

Să fim bine înțeleși: ultimele alegeri le-a câștigat președintele Iohannis, NU Ludovic Orban.

Dacă nu era Iohannis, PNL-ul nu era la guvernare!

Deci, ca să fim corecți cu istoria: rolul lui Orban a fost important în momentele când am câștigat europarlamentarele, iar după aceea cu președintele Iohannis prezidențialele. 

Dar benzina domniei sale se apropie de sfârșit din punct de vedere politic, adică de a duce un partid la nivelul următor. 

Trebuie să te uiți la un lider care să aibă capacitatea din mers să ducă partidul la nivelul următor”, consideră primarul Emil Boc. 

Singurul om capabil să ducă România „la nivelul următor” ar fi Florin Cîțu, consideră primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc.

„Din acest punct de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică și dorește să schimbe în bine, care își asumă măsurile importante, ați văzut: partea aceasta de vaccinare, de pandemie.

Am văzut în Florin Cîțu un om al vremurilor prezente.

Un om ancorat în realitatea europeană și care are un ADN extrem de sănătos, dorind să ducă România la nivelul următor”, a explicat primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc în cadrul unei intervenții telefonice la un post local de radio. 

În prezent, campania de vaccinare stagnează în contextul în care partidele aflate la guvernare sunt antrenate în jocurile politice pentru alegerile interne de la nivelul partidelor. 

 

 

Adauga comentariu