BOC, APLICĂ LEGEA ȘI LA TINE LA BLOC! Pe strada primarului au fost împărțite „somații de atenționare”, iar autoturismele au rămas nemișcate, pe trotuar

Ziar de Cluj relata recent, în exclusivitate, modul discreționar în care este aplicată legea pe strada primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Aici, deși polițiștii din subordinea pensionarului de lux, Marcel Bonțidean, au împrăștiat, cu strângere de inimă, câteva avertizări și atenționări, mașinile au rămas nemișcate. În lipsa parcărilor, trotuarul de pe strada Louis Pasteur s-a transformat în loc de parcare. Pentru totdeauna. Iar aceasta întrucât edilul clujean evită să aplice legea pe propria stradă. 

CITEȘTE ȘIBOC, APLICĂ LEGEA ȘI LA TINE LA BLOC! Pe strada primarului, bonțidenii locali aplică legea discriminatoriu

În urma solicitării făcute de Ziar de Cluj, administrația locală ne-a onorat cu un răspuns sec, în doi peri: vezi bine, și aici, pe strada lui Boc, au trecut în mare grabă localii lui Bonțidean. 

CITEȘTE ȘI: Pensionar de lux în Cluj-Napoca. Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale, are venituri de 4000 euro pe lună. În Primărie, mai sunt și alți Bonțideni

Astfel, polițiștii locali, aflați în subordinea Primăriei, adică a edilului Emil Boc, au aplicat 82 de somații de atenționare pentru nerespectarea regulilor de circulație privind staționarea neregulamentară a autovehiculelor pe trotuarul de pe strada Louis Pasteur. 

În mod cert, „somația de atenționare” este asemenea unui scuipat contra vântului, o demonstrație clară a modului discreționar de aplicare a legii. 

Dar bravii bonțideni nu s-au oprit aici: aceștia ar mai fi aplicat 22 de sancțiuni contravenționale și, mai grav, au dispus măsura tehnico-administrativă de ridicare a unui număr de 23 de autoturisme staționate neregulamentar. 

Credeți că aceste măsuri punitive, de sancționare, au dat roade? Ba bine că nu.

Din contra, mașinile continuă să staționeze nestingherit și neregulamentar de-a lungul străzii, pe trotuarul de pe Louis Pasteur. 

Contrar promisiunilor făcute în mod repetat de Emil Boc, parcările sunt departe de a reprezenta o reușită a administrației locale.

Realizarea parkingurilor este mereu plasată în viitor, cu atât mai mult cu cât vin ani electorali cu alegeri locale. 

În acest context, adică în lipsa parcărilor promise, șoferii clujeni continuă să-și parcheze autoturismele chiar pe trotuarul de pe strada primarului Emil Boc. 

Semn că aplicarea sancțiunilor este o măsură fără efect, atunci când problema de fond nu este rezolvată. 

Chiar și cele câteva somații de atenționare, aplicate preferential de bonțidenii locali, nu au reușit să redea trotuarele pietonilor.

 

 

Adauga comentariu