Blablag paraseste U Cluj ca un las, avand ca explicatie "oboseala". Din cei 58 de ani, ca asta e varsta martalogului ce pozeaza in dandy sportiv, Blag a petrecut circa 40 intr-o continua oboseala. Acum, cancerul Muncii, l-a doborat!

Doar pentru naivi si pentru rectorii Universitatilor clujene care au pus botul la fularul lui si la dumele lui, demisia lui Ovidiu Blablag din functia de manager al clubului de fotbal Universitatea Cluj, post autoretribuit cu 3500 de euro pe luna, ar fi putut constitui o surpriza.

Eu chiar m-am mirat ca Blablag vrea sa munceasca. Fiindca el a fost un atarnator si un ciorchinel mai toata viata. 

Cat de cretin a putut sa fie Cosmin Irimies, adevaratul papusar al lui U din aceste timpuri, sa creada ca martalogul de "Zorro" Raduta si batranelul lenes de Ovidiu Blablag pot face performanta sportiva si manageriala? Foarte cretin. Stati, ati comentat ceva? De ce l-am facut batranel pe Ovidiu Blag? Pai, ba, prostilor, Blag are spre 58 de ani plus TVA, e martalog-martalog, doar APARENTELE si basinile din cap ii asigura o mina mai tinereasca.

Insa e ceva adevarat din mesajul lui Blag dat ieri pe Facebook:

Cînd un om obosește, atunci e bine să fie înțeles (am fost înțeles de conducerea clubului, sper să înțeleagă toată lumea). Am obosit foarte tare și nu aș mai fi dat randament. Mi-am dorit să ajung la U iar acum mi-am dat seama că trebuie să mă opresc pentru că sănătatea e totuși pe primul plan. Pînă la urmă oamenii vin și pleacă, rămîne doar dragostea pentru U. Haide „U”!

 

Ovidiu Blablag le spusese apropiatilor in urma cu o saptamana ca e bolnav, ca nu mai poate rezista, mentionand printre motive stresul si "articolele lui Alexa".

Pai, ba, impostorule, tu ce credeai, ca vii la U si incasezi 3500 de euro fara sa iti asumi stresul si RESPONSABILITATEA? Asta e Blag, fratilor, nu a pierdut U Cluj nimic prin plecarea lui, poate doar cei 10 500 de euroi cat si-a tras papagalul pe 3 luni de "activitate", si aia mai mult de fatada, ca s-a polimbat pe la toti rectorii sa isi faca poze cu fularul.

 

 

Ca sa intelegeti mai bine ce neica nimeni ERA manager la U Cluj, sa va spunem ca Blablag a decis sa mearga recent la intalnirea FRF, in calitate de reprezentant al clubului, desi acolo ar fi trebuit sa mearga Constantin Raduta, in calitate de presedinte. Baaa, NIMENI nu l-a bagat in seama pe reprezentantul clubului de fotbal cel mai iubit din Cluj-Napoca!

Si pe cine sa bage in seama? Pe un dobitoc ca Blablag care a zbierat in comunicate de presa ca militeaza pentru consolidarea grupelor de copii si juniori, pentru o pepiniera a U Cluj, fiind tampitul care a renuntat  la juniori de perspectiva, precum Tudor Telcean, de 19 ani, crescut in ograda U?

Nu isi asuma niciun rector acum, sau macar Emil Boc, asemenea numiri dezastruoase precum a lui Blag, care este atat de las, incat isi pune palma in curul ala de 58 de ani si pleaca FARA explicatii, scotand in fata oboseala?

Dar m-am luat cu altele si am uitat sa va spun ca Blag nu minte cand spune ca e obosit, ca e bolnav. Fiindca e.

De circa 30 de ani, Blag e bolnav de lene cronica, o boala infioratoare care te sapa mental, facandu-te sa te crezi burghez. Venirea la U i-a adus lui Blag o adoua boala, si mai devastatoare: munca. Era prea mult pentru Blag, sa fie si lenes, sa si trebuiasca sa munceasca. Asa ca a plecat, imrepuna cu echipa de prieteni desculti cu care joaca baschet sambata in parc. Ca asta a facut Blag, si-a dus la sinecura U si prietenii sai, gen Ovidiu Tebu, sa manca si gura lui ceva, prieteni care au plecat si ei ieri in corpore, intr-un gest de solidaritate gretoasa. 

Pai, ce voiati, ba, fanilor, sa munceasca Blag ceva? El e la baza un depanator tv, cu facultate facuta in 2000 (nu ca io as avea vreuna), si care e un impostor-sadea: a trait ani de zile din Cupa Liceelor, unde era "staroste", a dat limbi in cur bogatilor Clujului, ca sa ajunga sa prezinte evenimente sportive, mai ales de tenis (ba, Blablag, in fiecare zi sa ii multumesti Doamnei de la baza sportiva stii tu care, ca te-a scos din foame), a trait de pe nevasta, altfel un medic admirabil, si cand si cand din prietenia lui Florin Danciu, care l-a dus pe la Transilvania Jurnal si apoi la CJ 24 unde nu a scris decat 2 labute.

Voi, fanilor, ati pus again botul la "impacari" de fatada, cu Gabriel Giurgiu adus pe post de director sportiv. Cine il stie pe Gabi Giurgiu cu adevarat, stie ca intelectul lui se opreste la nivelul academic al unui magaziner (ca sa nu mai zic cum a inselat statul in concediul paternal, ca dupa aia ajungem la penale).

Tot ce a facut Blablag in 3 luni e masturbare in prezervativ. Daca U Cluj a ajuns sa aiba nevoie de mancare moka de la USAMV, de 17 camere amarate de la UBB, de flori si prajituri-broscuta de la Pralina, inseamna ca nivelul e de cel mult Liga 4. Nivelul de gandire. 

E adevarat ca U Cluj prin conducerea sa a cerut un credit catre o mare banca si a fost refuzat, fiindca e DEZASTRU in proiectia financiara a clubului? E adevarat.

Sa aplaudam ca a plecat Ovidiu Blablag. Sa plangem ca a ramas comunistul batut in cap Costel Raduta, o catastrofa profesionala ce conduce Simbolul. 

Haide U! Cand crezi ca mere, ia, ca nu!

PS: Blag e bolnav, dar cu mare greutate va accepta sa prezinte ca staroste turneul WTA, de unde vine un ban bun si rapid, da-i dracului pe aia de la U!

Comentarii

Mihai

13.07.2021 17:25

L ai prea îmbătrânit, n are atata

Adauga comentariu