Biroul lui Liviu Alexa a fost spart de hoti

Angajatii firmei condusa de jurnalistul Liviu Alexa au descoperit in aceasta dimineata ca sediul companiei pe care o conduce a fost spart de hoti, acestia intrand prin efractie prin spatele vilei, spargand un geam termopan.

Biroul jurnalistului Liviu Alexa a fost spart. Acesta nu se declara socat de eveniment.

“Este foate interesant ca hotul nu a furat calculatoare si nici bani, oricum noi nu prea tinem lucruri de valoare acolo. A fost un hot generos care dorea, de fapt, sa caute lucruri mai importante decat banii sau niste laptopuri. Am doua variante de lucru: una se refera la faptul ca hotul cauta niste documente despre o ancheta foarte importanta la care lucram si care ar fi pus intr-o postura foarte proasta un nume mare al Clujului.

O a doua pista la care ma gandesc este un om de afaceri local, mare amator de colaborari cu firme de detectivi, mare amator de filaje si amenintari.

Daca au cautat acele documente compromitatoare nu le-au gasit, caci erau in alta parte, iar daca este vorba despre acel om de afaceri, il felicit ca-l duce atat de jos nivelul incat sa beneficieze de munca unor infractori. Am chemat Politia, au fost foarte prompti si profesionisti, oricum voi dubla masurile de securitate. De cand am devenit si mai taiosi, de cand anchetele colegilor mei de la Ziar de Cluj au intetit presiunea pe opinia publica, am avut numai asemenea <<bucurii>>. Nu ne dam cocosi, dar cu siguranta n-o sa ne opreasca nimeni, iar acesta nu este un text, nu este o declaratie de presa victimizanta. Cei care ma cunosc stiu ca nu ne vom opri”, a declarat Liviu Alexa, jurnalist.

 

 

 

 

 

Comentarii

Ovidiu Panaite

24.02.2014 11:48

Politia a actionat prompt si profesionist la solicitarea dvs asa cum a actionat si la solicitarea mea cand mi-au spart hotii apartamentul. Problema se pune ce vor face dupa aia.Dosarul meu zace nerezolvat intr-un sertar si nu se ocupa nimeni de el, asta o stiu din surse din interiorul politiei.Platim taxe si impozite , se actioneaza prompt si profesionist , de fatada, dupa care uita sa isi mai faca treaba. Cica au salar prea mic pt a se mai complica , iar "astai cu bani oricum da-i in p...a mea ca au de unde" ca sa citez un organ pe care noi il platim cu un salar de care este nemultumit.Organele cu salar prea mic sa isi faca treaba ar trebui sa renunte si sa isi caute alt job, nu sa stea pe banii nostri si sa astepte cazuri usoare cu care sa se mandreasca , cum ca ei isi fac treaba.Eu i-as plati dupa numarul de cazuri rezolvate si i-as penaliza la salar dupa numarul de dosare nerezolvate , cu autor necunoscut. Atunci si doar atunci o sa se vada si rezultatele.Sunt curios de cum se va finaliza cazul dvs. 

mihai

24.02.2014 11:49

probabil o fi fost hot platit de foaia transilvana :)) =))

Dan

24.02.2014 18:00

Jos labele de pe presa liberă din Cluj !! ☻☺

Ovidiu Sacara

24.02.2014 20:54

Unde sunt camerele video,sistemul de alarma conectat in dispecerat ......cainele casei s.a.m.d.
Vi le recomand daca tot aveti anchete grele in derulare.
Asta in cazul in care nu ii autoinvitati pe baieti la viol..........de domiciliu.

comisarul moldovan

24.02.2014 21:31

"Nu ne dam cocosi, dar cu siguranta n-o sa ne opreasca nimeni, iar acesta nu este un text, nu este o declaratie de presa victimizanta." ....Serios ? Da' cine sa te opreasca ? Se vede de la o "poshta" ca ti-ai aranjat autospargerea ca sa te mai pasuiasca o vreme finantatorii penalo-edili ai urbei...Vezi ca latzul se strange si ceasul face tic-tac,tic-tac...

Ovidiu Sacara

24.02.2014 21:31

Unde sunt camerele video,sistemul de alarma conectat in dispecerat ......cainele casei s.a.m.d.
Vi le recomand daca tot aveti anchete grele in derulare.
Asta in cazul in care nu ii autoinvitati pe baieti la viol..........de domiciliu.

ana maria

25.02.2014 13:03

Nimeni nu mai intelege nimik. Acum cateva zile il laudati de mama naibii pe infractorul de Bene. Iar acum il acuzati ca va sparge biroul.... Ca fitme de paza ca afaceri detectivi etc ce aveti cu el bai lasati omu in pace ....

Adauga comentariu