“Binevoitorii” Clujului nu cred în coincidențe. Ziar de Cluj verifică și crede

De cu de dimineață, un binevoitor cititor al Ziar de Cluj ne-a scris, în privat, următoarele:

“Bună dimineața. Am citit recent publicatele întrebări ale lui Nasra și cred că este important de știut dacă Tișe a fost (sau este) în Dubai, tot acolo a fost și fostul primar al municipiului Gherla, Sabo (amicul lui Mânzat și al lui Nicoară), care vânează o funcție de director general la Agrotransilvania. Acolo a fost și soția sa (prim-procuror Cluj – mare amică cu Mânzat). Oare au fost în aceiași perioadă? Pe pagina de Facebook a lui Sabo Marius Călin stă mândră o poză din 07.10.2017 postată din Dubai. Verificați informațiile și poate aflați ceva mai interesant. Spor la treabă”.

Deh, cititorul nostru, stăpânul nostru! Așa că am verificat. Fotografia șade, într-adevără, mare și mândră pe pagina de Facebool a lui Sabo Calin.

Numai că, poza e din 7 octombrie, iar Tișe a plecat în concediu (posibil către Dubai că nu-s informațiile noastre) la o săptămână după aceea.

Numai că, ne șoptesc apropiați ale grupurilor de interese din Republica Autonomă Cluj, Sabo Marius Călin chiar se vrea director la “Agro”. El chiar este omul lui Nicoară și acesta chiar se zbate să-l promoveze. Numai că Tișe, cutră politică, după ce s-a folosit deseori de Nicoară (mai ales când l-a executat pe Seplecan), acum maxim două luni i-a dat castana lui Sabo și l-a agresat sexual cu un post la Tetarom, post pentru care omul se pregătise cu toate pilele și relațiile din dotare – inclusiv, zic gurile rele, un dosar ce s-ar afla în lucru la soția sa.

Atunci a fost chiar un scandal mare care s-a terminat în coadă de somon - peștele pe care-l pescuiește de regulă Mânzat prin Alaska. De ce am pomenit de Mânzat? Că soția lui Sabo se însorește câteodată și la piscina din Dej a vicepreședintelui CJ Cluj (nu numai în Dubai). Atunci când e soare, firește.

Vedeți, dacă unii nu cred în coincidențe, Ziar de Cluj verifică și chiar crede în coincidențe după ce verifică.

Comentarii

fani

19.10.2017 13:51
Sabo ăsta e un sinecurist hoţ. Şantejează pe toată lumea cu nevasta lui, mare procuroare!

Adauga comentariu