Biletele la concertul Virginia State Gospel Chorale, pe terminate

Clujenii care vor sa incerce experienta de a lua parte la un concert de gospel american sustinut de corul care a cantat pentru Papa Ioan Paul al II-lea si pentru Obama mai au la dispozitie un numar redus de bilete pentru evenimentul care va avea loc joi, pe scena Nationalului clujean. Peste 30 de artisti de gospel, acompaniati de baterie, clape, saxofon si chitara vor sustine un concert impresionant de cantece de Craciun joi, 12 decembrie, de la ora 19.30, la Teatrul National “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca (TNC).
“Este pentru prima data cand la Cluj va avea loc un concert de gospel cu artisti din SUA. Ei nu fac parte din vreo biserica. Au cantat in intreaga lume si acum am reusit, in sfarsit sa ii aducem si in Romania, cu ajutorul producatorului Maurizio Martini. Avem bucuria sa il aducem in fata clujenilor alaturi de cor si pe David Bratton, una din marile figuri ale gospelului, cel care este pe primul loc in SUA de 15 saptamani in topul de specialitate”, a declarat Matei Miko, unul din organizatorii evenimentului.
http://www.youtube.com/watch?v=wdrL8UxocvI Turneul corului american incepe in Italia, la Roma, continua in Romania, dupa care va poposi in Ungaria, Austria si apoi se va intoarce in Italia.
“Suntem onorati sa ii aducem pe scena TNC pe acesti artisti. Peste 90% din capacitatea totala a salii este deja ocupata, ii indemnam pe cei care doresc sa vina la concert dar nu si-au achizitionat inca bilete sa se grabeasca, mai sunt foarte putine disponibile”, a spus Diana Preda, reprezentanta Amprenta Advertising, de asemenea organizator al evenimentului.
Biletele sunt in vanzare la Agenţia Teatrală de Bilete a Teatrului National Cluj.
“Biletele de 75 de lei si cele de 100 de lei sunt sold-out, mai avem doar bilete cu 150 de lei sau cu 200 de lei”, a explicat Preda.
Dupa concert, artistii vor lua masa la Beraria Ursus.
“Am mari emotii, se stie ca americanii mananca mult si, oricum, vorbim de o alta cultura. Noi nu avem fast food, dar cred ca ii vom da gata cu sarmale si alte preparate traditionale romanesti. Vom face si un after party in My Way, toti membrii corului au fost invitati acolo si speram ca vor fi canta. Va fi o experienta unica, acesti oameni canta de placere. Au o credinta si transmit o emotie puternica. Imi doream de mult sa vad un asemenea concert, nu credeam ca se va intampla anul acesta”, a completat Adrian Munteanu, patronul celor doua localuri.
Daca spectacolul va avea succes, organizatorii s-au gandit sa initieze din 2014 o suita de concerte “din muzica popoarelor”.
“Prima experienta va fi cu o trupa care canta muzica napoletana traditionala, cu o solista uluitoare”, a anuntat Miko.
Virginia State Gospel Chorale a fost infiintat in 1971. Sub conducerea dirijorului James Holden, grupul a castigat numeroase premii intre care si People's Choice Awards in 2012 la concursul Verizon din Statele Unite. Artistii au sustinut in decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite si in Europa. http://www.youtube.com/watch?v=-REGPeFJSis Nu vor lipsi celebrele „imnuri" dedicate dragostei si sperantei ca "O Happy Day" sau "Amazing Grace". In 2005, cu ocazia concertului de Craciun de la Vatican, corul a cantat pentru Papa Ioan Paul al 2-lea, impreuna cu alti mari artisti. Anul acesta, corul va participa la concertul de Craciun de la Roma, care va fi difuzat pe RAI, prin Mondovision in intreaga lume. http://www.youtube.com/watch?v=Rnj4foluWOE Foto: progress-index.com

Adauga comentariu