Bilete mai ieftine la concertul Mariei Nazionale

Fanii cantaretei Maria Nazionale vor avea parte de un cadou de Pasti din partea organizatorilor turneului artistei in Romania: biletele vor fi cu 20% mai ieftine.

Mai exact, cei care isi vor achizitiona bilete intre 14 si 22 aprilie pentru concertul de la Cluj vor putea sa profite de preturi de  80 de lei pentru biletul la Categoria a 4-a, 120 de lei pentru unul la Categoria a 3-a, 152 de lei pentru Categoria a 2-a sau 208 lei la Categoria 1. 

Recitalul de la Cluj al artistei de muzica napoletana va avea loc 15 in mai, pe scena Salii Sporturilor “Horia Demian”, iar cel de la Bucuresti cu doua zile mai repede, in 13 mai, la Sala Palatului. Si pentru acest eveniment se fac reduceri de 20% din pretul biletelor. 

 Biletele pot fi achizionate online de pe eventim.ro sau prin reteaua Eventim, de la standurile de vanzare de la Polus Center, Iulius Mall si de la sediul Amprenta (str. Octavian Goga, nr. 42).

Maria Nazionale s-a nascut in Torre Annunziata, si a inceput sa cante in jurul varstei de 13 ani, facand senzatie cu melodii clasice napoletane. Talentul sau special a fost remarcat de catre cei de la EMI Labels, impreuna cu care si-a lansat primul album intitulat „Maria Nazionale”. Albumul i-a adus un mare succes international. In 2008, artista lanseaza materialul „Puortame a Cammena”, album ce contine piese scrise de autori precum Pasquale Ziccardi sau Federico Salvatore. Imediat dupa eveniment, actrita Maria Nazionale apare ca si protagonista a filmului “Gomorra” alaturi de actori celebri: Toni Servillo si Gianfelice Imparato. Pelicula participa la Festivalul de Film de la Cannes unde reuseste sa obtina Marele Premiu, situandu-se pe prima  pozitie in topul vanzarilor.

Foto: musica.nanopress.it

 

Adauga comentariu