Biblioteca Judeteana isi asteapta cititorii pe covorul rosu

La Biblioteca Judeteana  “Octavian Goga” are loc astazi Gala Cititorilor Clujeni. Oricine merge de la ora 18 sa citeasca, sa urmareasca filme sau sa asculte muzica, sa imprumute sau sa restituie carti va pasi pe covorul rosu care va fi intins in fata institutiei.

Calin Goia de la Voltaj, Teodora, autoarea blogului Teo’s Kitchen si cativa cititori sustin Campania cu fotografii pe pagina de Facebook a evenimentului.

“Ne plac cititorii, vino sa îi celebram impreună la ”Gala cititorilor clujeni”. Intindem covorul rosu in fata la Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" Cluj,  sediul central din Marasti, pentru a omagia oamenii care merg sa imprumute carti si sa citeasca”, arata oficialii bibliotecii.

Manifestarea isi propune sa promoveze lectura si sa sensibilizeze opinia publica fata de importanta cititului. Va avea loc astazi, de la ora 18, in cadrul campaniei “Cartile pe fata”, si totodata, a Zilelor Clujului.

Mai mult, voluntarii campaniei ii  vor aclama pe toti cititorii care vor trece pragul bibliotecii si le vor cere autografe chiar pe carti.

”Am raspuns pozitiv propunerii venite din partea campaniei Cartile pe fata deoarece, prin toata activitatea noastra, ne dorim sa incurajam aceasta nobila deprindere care este cititul” spune Sorina Stanca, manager al Bibliotecii Judetene ”Octavian Goga”.

Pentru ca nu se marginesc sa fie inca o institutie a statului care merge in gol pe bani publici si au reusit sa puna pe roate un mecanism care atrage in jurul cartii un numar mare de clujeni de toate varstele, le spunem Jos Palaria! celor care administreaza Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” din Cluj-Napoca.

Adauga comentariu