Betzivanool Vasile Manu, virgo-intactul pseudo-ziarist, se crede smecher daca ii da mesaje la 3 noaptea lui Liviu Alexa! De ce nu merita batut

Retardatul moral din imagine se numeste Vasile Manu, un prostoi virgin care la 30 si ceva de ani nu a cunoscut beneficiile copularii decat cu propria mana. El face parte dintr-o gasca mai ampla din care mai fac parte alti ratati ai presei clujene, l-as numi pe Tibilica Farcas, un batranel analfabet care scuipa grozav cand vorbeste.

Manu e un cretin demn de mila: efectiv, mai mult de doua palme nu ii poti da, te napadesc sentimentele umanitare si bunul simt care spune ca nu e frumos sa lovesti persoanele cu handicap fizic si mental. Insa Vasilica Manu mai are doua handicapuri. E obsedat sexual, oglinda a frustrarilor sexuale pe care le are datorita faptului ca azi maine face 40 de ani si tot virgin e. In articolul ASTA, va aratam ca prostoiul virgin, cand se imbata, numai la vagin se gandeste, e prioritatea sa in viata. Insa e greu de crezut ca, in afara de prostituate nonagenare, va gasi vreo femeie dispusa sa se acupleze cu un asemenea dobitoc.

A doua problema e ca Vasile e alcoolist, unul isteric, pe care il apuca curajul noaptea pe la 3. Azi noapte, ce s-a gandit baiatul cu aspect bazedovian? Sa imi scrie niste mesaje.

Asa e Vasile, un Cioran al sfaturilor, da sfaturi noaptea. In alte conditii medicale, Vasile Manu merita batut pana isi lingea singur mucii din cur. Dar, asa cum v-am spus, motivul pentru care nu merita batut, e ca l-a batut destul soarta. Nu ma credeti? Priviti-i fataul din fotografie.

Adauga comentariu