Bestie cu chip de om și-a strâns soția de gât până a ucis-o. Teribila crimă a avut loc cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului

Sătenii din Căianu Mic, județul Cluj, sunt îngroziți după ce o localnică în vârstă de 68 de ani și-a găsit sfârșitul chiar în mâinile soțului ei. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a recunoscut pe jumătate fapta comisă.

Secția 2 Poliție din Apahida, a fost sesizată telefonic la data de 23.12.2017 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 68 ani, din satul Căianu Mic, județul Cluj, a fost găsită decedată la domiciliu de către soțul său. La examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că acesta prezenta urme de violență, iar cercetarea penală s-a făcut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ulterior, având în vedere concluziile preliminare ale necropsiei efectuate de IML Cluj la data de 24.12.2017, conform cărora moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin obstrucția căilor aeriene superioare, putând data din 23.12.2017, cauza a fost preluată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Cluj, sub directa coordonare a procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate în cauză, cu accent pe relația dintre victimă și soțul său, precum și pe baza probatoriului administrat, la data de 28.12.2017, procurorul criminalist a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din ucidere din culpă, în omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 Cod Penal, cu aplicarea art. 199 Cod Penal (violența în familie); a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Soţul victimei, suspectat de săvârşirea infracţiunii, a recunoscut parțial fapta comisă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi Tribunalului Cluj a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv. 

Adauga comentariu