Bene, fraierul de serviciu, si inchis, si cu banii neprimiti

Un lucru interesant la raportul din 7 iunie 2013, adica un raport intocmit acum un an si o luna “cu ocazia desfasurarii sedintei de comandament” la sediul Aeroportului Cluj, este incredibila desfasurare de forte administrative care l-au semnat: presedintele Uioreanu, vicepresedntele Oleleu, prefectul Vuscan, Armand Petrescu de la Autoritatea Aeronautica Civila, Ioan Oprean de la Administratia Nationala Apele Romane, Aleodor Francu, de la Administratia Nationala a Serviciilor de Trafic Aerian.

Acestia au semnat si fapul ca sedinta a fost coordonata de insusi vicepremierul Liviu Dragnea, alaturi de ministrul mediului, Lucia Varga si care, prin semnatura lor au stabilit urmatoarele termene: “demararea si parcurgerea procedurii de achizitie publica prin negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare in conformitate cu articolul 252 litera b din OUG 34/2006 cu asocierea reprezentata de Napoca Constructii SA pentru modificarea suprafetelor de miscare aeroportuare, in conformitate cu Hotararea Consiliului Judetean Cluj din 27 mai 2013 pentru urmatoarele elemente de infrastructura aeroportuare noi: construirea unei portiuni de pista cu lungimea de 90 de metri din etapa II de realizare a noii piste si construirea unei platforme Apron 4 pentru o pozitie de stationare a aeronavelor de referinta din categoria C”.

Practic, nu numai ca aflam ca Apron-ul a fost stabilit de comun acord de toti semnatarii raportului de acum un an, ci si ca insusi Liviu Dragnea, vicepremierul Romaniei, a supervizat aceste decizii. Dar si mai hilar este faptul ca toti acesti responsabili semnatari ai raportului achieseaza la urmatoarea observatie trecuta cu negru pe alb pe raport: “stadii fizice de realizare a elementelor noi este cuprinsa intre 60 si 70 la suta”, o exprimare cam agramata, dar din care intelegem ca pana si Dragnea a observat ca aceste elemente de infrastructura aerportuare noi erau intr-un stadiu avansat de realizare.

La un an dupa, concluziile sunt clare: fraierul de Ioan Bene face puscarie pentru ca a tinut cont de acest raport si s-a increzut in cuvantul vicepremierului si in punctul din Ordonanta de Urgenta in baza caruia a negociat. De ce e fraier Bene? Pentru ca face puscarie si pentru ca nu si-a luat banii pentru ceva ce la inaugurarea pistei cu totii au aplaudat, ba chiar s-au si pozat taind panglici.

 

Comentarii

Radu

18.07.2014 12:14

Fraierul de Bene face puscarie pentru ca a dat spaga, nu de altceva!...

Adauga comentariu