Arest preventiv pentru 30 de zile pentru traficanții săltați de BCCO și DIICOT

UPDATE. Tribbunalul Cluj a admis cererea de arest preventiv pentru traficanții răutăți de cei de la BCCO Cluj-Napoca. Sergiu Sorin Scrib (Baghera) și Răzvan Radu (Uscatu) își vor petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Scrob Sorin Sergiu, cunoscut si dupa porecla "Baghera", a fost retinnut in urma unor actiuni demarate de cei de la BCCO Cluj, ieri, 19 septembrie. Polițiștii au descoperite aproximativ 20 de grame de substanțe psihoactive, mai multe pungi tip zyp-lock goale, 2 cântare, un grinder, laptopuri și telefoane mobile. Condus la audieri, Baghera si-a petrecut noatea in arestul preventiv, fiind retinut pentru 24 de ore. In acelasi dosar a mai fost retinut un tanar din Cluj-Napoca, banuit de complicitate la trafic de droguri. 

Cei doi vor fi adusi astazi in fata unui judecator de la Tribunalul Cluj, cu propunerea ca impotriva acestora sa fie implementate masuri preventive. 

 

Iata informatiile oficiale date de anchetatori: 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit aproximativ 20 de grame de substanțe psihoactive, telefoane mobile, un cântar și instrumente de consum.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 4 percheziţii domiciliare la locuinţele a 3 persoane, cu vârste între  24 şi 39 de ani din Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat şi oferit pentru consum substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperite aproximativ 20 de grame de substanțe psihoactive, mai multe pungi tip zyp-lock goale, 2 cântare, un grinder, laptopuri și telefoane mobile.

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere și vor fi audiate în calitate de martor mai multe persoane.

Activitățile au beneficiat și de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Adauga comentariu