Baza Sportivă Lut din Câmpia Turzii, lăsată în paragină, e un focar de infecție. Ce explicații au autoritățile locale

Baza Sportivă Lut din Câmpia Turzii a ajuns o ruină care se degradează în fiecare zi. În 2014 fosta administrație aproba alocarea sumei de 233.000 de lei pentru modernizarea acesteia. În 2016 însă, fostul primar Radu Hanga a pierdut alegerile, iar pentru noul primar Dorin Lojigan, acea baza sportivă nu a mai reprezentat o prioritate. 

Un video transmis de un cititor arată nu doar că acea Baza Sportivă se degrdează de la o zi la alta, dar se face și risipă de apă, gaz sau curent. 

„Baza sportivă Lut din Câmpia Turzii, modernizată în urmă cu câțiva ani din bani publici, din taxele și impozitele cetățenilor. Ceea ce vedeți este transformarea acestei baze sportive într-o ruină, într-un focar de infecție Se aude apa de vestiare care curge în neștire. Același lucru se întâmplă și cu gazul și curentul care sunt la dispoziția oricui. Situația a fost reclamată de nenumărate ori. Prmarul în funcție știa încă din mandatul trecut, știe și acum. De nenumărate ori am reclamat această degradare și această batjocură a uini centru gândit pentru copiii noștri”, potrivit celei care a făcut sesizarea

Ziar de Cluj l-a contactat pe primarul Dorin Lojigan care ne-a comunicat că Baza Sportivă este folosită de Clubul Municipal de Fotbal şi că este una de rezervă în care nu s-au făcut investiții în ultimii ani de zile.

„Acea Baza sportivă este dată în admnistrare la Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii. Ei se ocupă de ea. Este proprietatea Primăriei, dar este dată în administrarea CSM Câmpia Turzii pe baza unui protocol. La acea baza nu s-au desfășurat activități sportive de 20 de ani. Eu sunt în administrația publică locală de 9 ani de zile și de când sunt eu primar nu s-a făcut nicio modernizare, nicio investiție în aces bază, Era o bază de rezervă, unde se mai antrenau copiii de la CSM. Noi nu am folosit-o niciodată. Noi investim acum aproape 1 milion de euro în stadion, aflat pe lista de investiții a Companiei Naționale de Investiții. Aceea e o bază care nu e folosită și în care nu s-a băgat niciun ban de 9 ani de zile de când sunt eu în Primărie”, a declarat primarul Dorin Lojigan.

 

Adauga comentariu