Baza sportivă din Gheorgheni se degradează

Inaugurată cu mare fast la data de 2 decembrie, anul trecut, Baza sportivă și de agrement din cartierul Gheorgheni începe să se degradeze. 

Mai mulți stâlpi de iluminat au fost puși la pământ, iar firele electrice sunt rupte, fiind un pericol evident pentru copiii care s-ar putea electrocuta într-un moment de neatenție a însoțitorilor. Alte elemente de infrastructură sunt pline de rugină, iar canalizarea nu face nici ea față. 

În zona amenajată pentru amatorii de paint-ball, plasa care împrejmuiește sectorul a fost și ea devastată. Găuri mari, prin care se poate strecura un adolescent, sau mai mici, legate cu sârmă, îți sar în ochi la o simplă plimbare. Sacii cu pet-uri sunt lăsați la voia întâmplării, pe aleile bazei, sau de-a lungul pistei de alergare. 

Amenajată pe o suprafață de 10 hectare, Baza sportivă și de agrement Gheorgheni a costat municipalitatea peste 20 de milioane de lei și ar trebui să fie o oază de relaxare pentru clujeni. 


Comentarii

parlamentul car...

17.06.2017 16:10

a facut si Boc un mare rahat la capatul cartierului Gheorgheni.Constructie de o calitate indoielnica dar si cu materiale inbatranite dar bune selectoare de transpiratie ,baza de agrement din Gheorgheni a fost de la buninceput o catastrofa care a inghitit banii publici(o parte) caci o parte au intrat in buzunarele cuiva care a dat girul acestei latrine publice. Totul e sintetic si e o atmosfera de nerespirat. Adica numai guma si fier ruginit. Daca ai norocul sa mai si fulgere si sa trasneasca,suprafata sintetica atrage foarte bine fulgerele. Deci daca esti iubitor de sport,du-te pe o vreme mai umeda si te trazneste Dumnezeu la propriu. Sa te trazneasca pe tine piticule toate fulgerele si sa dispari din fotoliul de primar.

Marius

18.06.2017 10:26
Pai da, cu ajutorul binevoitorilor si civilizatilor clujeni, baza sportiva se degradeaza.

Daniela Salomie

21.06.2017 16:28

Este foarte bine sa ave asemenea locuru.Trebuie in.fiecare cartier.DAR SA NU UITAM CA DISCIPLINA SI COMPORTAMENTUL CETATEANULUI TREBUIE EDUCAT.puneti paza si sa intre cu semnatura.sa vedeti ce responsabili vor fi.

Adauga comentariu