Batranul “Iov” al Clujului a fost externat

Jozsef Herman, clujeanul napastuit de soarta pentru care cativa tineri s-au mobilizat si l-au dus la medic a fost externat azi dimineata dupa operatia de extirpare a unei umflaturi pe care o avea pe fata. Investigatiile asupra starii sale de sanatate ar putea continua in aceasta perioada. Operatia a avut in cursul zilei de vineri la Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Din Cluj-Napoca. Afectiunea de care suferea era un chist sebaceu care i s-a dezvoltat pe obraz timp de trei ani. Dupa extirpare a mai facut niste analize la sectia de Cardiologie a spitalului, pentru ca s-a plans de dureri la inima si urmeaza sa se faca si cateva tratamente stomatologice.
“Starea lui este buna, credeam ca va mai sta pana marti in spital, dar a fost externat  luni. Il vom duce in cateva zile sa fie consultat din nou la clinica”, a declarat unul din tinerii care s-au mobilizat sa ail ajute, in urma articolului aparut cu cateva saptamani in urma in Ziar de Cluj.
Joszef Herman nu are casa, pensie sau asigurare medicala, si-a pierdut un fiu, iar partenera sa de viata are grave probleme psihice. Cei doi au si un copil de 12 ani, institutionalizat intr-un centru clujean, pentru ca nu au posibilitatea sa il creasca. Locuinta lor este o camera oferita de un clujean pe strada Sitarilor, unde il ajuta pe proprietar cu ingrijirea animalelor.

Comentarii

ovidiu

31.10.2013 02:35

Cinste studenţilor care au făcut asta ! Jos pălăria !

Adauga comentariu